2777
2789
اینجا همشون زیراب زن هستن مثل دوران مدرسه

دقیقا

بخدا من فقط حیف دونستم که چند تا مطلب عملی نذازم ولی بیخیال از این به بعد منم مث بقیه

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بخدا من فقط حیف دونستم که چند تا مطلب عملی نذازم ولی بیخیال از این به بعد منم مث بقیه

هرچی عقده ای اومدن توسایت حالا تایپک خیانت باشه زود پربازدید میشه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
دقیقا بخدا من فقط حیف دونستم که چند تا مطلب عملی نذازم ولی بیخیال از این به بعد منم مث بقیه

از ماست که برماست 

این همه طلاق با ریشه نارضایتی از مسائل زناشویی تو جامعه داریم که فقط با آموزش آمارش کم میشه اما... 

از ماست که برماست  این همه طلاق با ریشه نارضایتی از مسائل زناشویی تو جامعه داریم که فقط با آمو ...

دقیقا 

من اومدم یه مطلب راجع به ارگاسم خانوم ها گذاشتم هزار نفر بهم حمله کرد یکی میگفت چه ربطی داره؟یگی میگفت کی تا حالا از این قضیه مرده؟یکی میگفت این پسره؟یکی میگفت ماه رمضونه

باور کنید ریشه 80 درصد طلاق های الان کشورمون بخاطر عدم آموزش مسائل جنسیه

این وسط بیشتر از همه از نی نی یارا گله دارم 

@نی_نی_یار_2    @نی_نی_یار_3  

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457