2777
2789
شماچندوقته

فقط و فقط راه درمانش س کس تراپیسته

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.امیدوارم مشکل شماهم حل بشه.بیشتر غذاهای با طبع گرم بخور

میخورم امبی فایده همسرم میگ انگاربایه مردزندگی میکنم حالم ازاین زندگی بهم میخوره

خدایاتوکی وداری ک اینقدارومی
اگه دوست داشتی تجربتو اینجابگو که بقیه هم استفاده کنن.ممنون عزیزم

من بارها تاپیک زدم ک بقیه کمک کنم و مثل من عذاب نکشن اما متاسفانه انقدر بی جنبه بودن ک گزارش میزدن 

من ۱سال و ۹ماه درگیرش بودم البته از نوع شدید بود

خیلی جاها رفتم تا بلاخره از طریق اینستاگرام با یک‌ماما اشنا شدم و ۱۴روز با تمرین و مشاوره مشکلم به راحتی حل شد

تمرین کگل خیلی کمک میکنه

۱ماهه ک مشکلم حل شده 

فقط باید خودت بخوای و با کلی انرژی مثبت شروع کنی و اصولی درمان کنی

چون اگه اصولی درمان نشه دوباره برمیگرده 

و جراحی هم هیچ کمکی نمیکنه

من کلی ماما و متخصص و سکستراپ رفتم و کلی هزینه کردم و بی فایده بود

اگه دوس داشتی میتونم پیجشو بدم و باهاشون صحبت کنی و هزینه ی خیلی کمی میگیرن ..

من بارها تاپیک زدم ک بقیه کمک کنم و مثل من عذاب نکشن اما متاسفانه انقدر بی جنبه بودن ک گزارش میزدن&n ...

مرسی عزیزم اره بده.ولی خودتم اینجا یکم توضیح بده شاید راه حل برای کسی باشه.ممنون

تاحالا رابطه کامل نداشتین؟

ازدواج اولم چون اگاهیم کم بود و نمیدونستم قضیه چیه در حد مرگ اذیت شدم و الان به حدی روم اثر گذاشته که بعد چهار سال از ازدواج دومم شوهرم تو خواب بغلم کنه ناخوداگاه میترسم و به التماس میوفتم . یکی دو بارم که به اصرار من اقدام کردیم البته به نیت بچه یک هفته بیمارستان بستری شدم و ... دیگه کاری باهام نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میشه بیشتر توصیح بدی؟چه روشی بود؟

اول  ترستا از بدنت میریزه  ی گوش پاکن میده دستت با  دست خودت اروم اروم  میچرخونی میبری داخل یکم ترست میریزه همین 2 جلسه طول میکشه  بعد ک موفق شدی دو تا گوش پاک کن  بعدش ی وسیله کلفت تر تااااااا  جلسع اخر ک کاملا ترست ب کمک مشاور میریره  ی وسیله کلفت مانند الت مردانه   وارد بدنت میکنی  بدون هیچ ترسی  بخدا من اصلا باورم نمیسد بتونم    خدایا شکرت  هنوزم بعد 10 سال باورم  نمیشع   بعدش  میای خونه و راحت کارت رو انحام میدی   اسونتر ازون چیزیه ک  فکرشا بکنی

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
ازدواج اولم چون اگاهیم کم بود و نمیدونستم قضیه چیه در حد مرگ اذیت شدم و الان به حدی روم اثر گذاشته ک ...

حتما  برو مشاور جنسی 

میخورم امبی فایده همسرم میگ انگاربایه مردزندگی میکنم حالم ازاین زندگی بهم میخوره

دو سال همین مشکل رو داشتم  فقط  مراجعه ب مشاور جنسی فقط و فقط همین راهشه

حتما  برو مشاور جنسی

رفتم با همسرمم رفتم دیگه همکاری نمیکنه میگه از خودم متنفر شدم به اون حال افتادی فعلا همسرم باید قانع بشه که حتی به مامانش گفتم راضیش کنه بیاد مشاور مادرشوهرم مخالفت کرد . سری دوم خیلی حالم بد شده بوده ترسیدن من بچه میخوام  بخدا باز اشکم درومد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام