2777
2789

کدوم شیرخشک بهتره؟،دخترم شش ماهشه و شیر خودم رو میخوره،بگین لطفا😣

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشیر گاوی درست کن دیگ منم برااولین بار دیروز درس کردم

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

۶ماهش شده دیگه

یا با شیرپاستوریزه درست کن

یا اگر الرژی داره با اب

من دوتا بچه قبلیم و اینجوری درست کردم الان برا دخترم فعلا بااب درست میکنم 

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
با شیر پاستوریزه میترسم حساسیت داشته باشه و میگن خوب نیست😣

من اصلا فرنی ندادم بهش.. فقط شیر خودم. غذا هم هرچی می‌خوردیم ب اینم یکم میدادم اگه بد نبود براش.. کلا یکی دوبار درست کردم فکنم 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
همه میگن خوب نیس ک😞

هرچی حساسیت ب خرج بدی ب بچت ظلم میکنی

اینو مامان ۳تا فسقلی داره بهت میگه😊

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂