دوستا ایا نام کاربری کسیو داشته باشی یا شمارشو میتونی انستاشو حک کنی خیلی واجبه نام کاربری یا شماریی که باهاش رفته انیستا رو دارم فقط رمزشو ن دارم تازه اون سیم هم دستمه
در دنیایی که روزی روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار
اها اونجا نام کاربریرو بزنم بعد نوشته برای ورود ب سیستم راهنمایی دریافت کنید بعد اونجا شمارشو بزنم ؟ ...
اره روی در حال حاضر حسابی دارید اوکی کن بعد میگ نام کاربری بزن.بعدش تو باید نام کاربری که مثلاااااا شوهرتم باهاش اینستا داره رو بزنی.بعد ی کد میاد ی نوشته خارجی به سیم کارتی که باهاش اینستا نصب شده.روش اوکی کن.وارد میشه
اره روی در حال حاضر حسابی دارید اوکی کن بعد میگ نام کاربری بزن.بعدش تو باید نام کاربری که مثلاااااا ...
فقط نام کاربری بزنی کافیه مثلا شوهرت نامشو تو اینستا گذاشته علی تو هم دقیق باید بزنی علی...شماره نمیخاد .این عکسی ک فرستادی اگ شماره بزنی دوباره وارد اینستا میشه با ی پیج جدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باشه متوجهم عزیزم حتما پاک میکنم متوجه نشه فقط اینو بگو که براش لینک میاد یا اس ام اس رمز
بعضی مواقع کد میاد بعضی موقع هم رمز میاد اگه کد اومد میتونی روی کد بزنی بره توی صفجه و رمز رو هم عوض کنی اول رمز رو مینویسی بعد پایین کادر هم دوباره میزنی کارت تمونه