2777
2789
عنوان

دوستان انستا بلد میشه یه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 48 پست
اها اونجا نام کاربریرو بزنم بعد نوشته برای ورود ب سیستم راهنمایی دریافت کنید بعد اونجا شمارشو بزنم ؟ ...

اره روی در حال حاضر حسابی دارید اوکی کن بعد میگ نام کاربری بزن.بعدش تو باید نام کاربری که مثلاااااا شوهرتم باهاش اینستا داره رو بزنی.بعد ی کد میاد ی نوشته خارجی به سیم کارتی که باهاش اینستا نصب شده.روش اوکی کن.وارد میشه

اره روی در حال حاضر حسابی دارید اوکی کن بعد میگ نام کاربری بزن.بعدش تو باید نام کاربری که مثلاااااا ...

فقط نام کاربری بزنی کافیه مثلا شوهرت نامشو تو اینستا گذاشته علی تو هم دقیق باید بزنی علی...شماره نمیخاد .این عکسی ک فرستادی اگ شماره بزنی دوباره وارد اینستا میشه با ی پیج جدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نام کاربری بزنی کافیه مثلا شوهرت نامشو تو اینستا گذاشته علی تو هم دقیق باید بزنی علی...شماره نمی ...

وای خدا از کجا فهمیدی اسمش علیه 😂

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
اره روی در حال حاضر حسابی دارید اوکی کن بعد میگ نام کاربری بزن.بعدش تو باید نام کاربری که مثلاااااا ...

عزیزم من میخوام با گوشیه خودم برم ولی سیم تو گوشیه اونه اخه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

حتما باید سیمش تو گوشیه خودم باشه اخه من فک کردم فقط یه رمز میاد 

مرحله دوم نوشته ایا حساب کنونی داری؟اونو بزن

یه صفحه میاد نام کاربری ورمز میخاد

نام کاربری شماره طرف رو به انگلیسی بزن

بعد رمز رو میخواد ولی پایین اون رمز نوشته ورود بع سیستم وپایینش نوشته کمک بخاهید اونو بزن بعد این صفجه برات میاد

مرحله دوم نوشته ایا حساب کنونی داری؟اونو بزن یه صفحه میاد نام کاربری ورمز میخاد نام کاربری شماره ط ...

اوکی میتونم فقط شمارشو ب انگلیسی وارد کنم ؟؟؟؟

اگه سیمکارت گوشی اونه بعد اینکارا باید از اس ام اس و گزارش تماس هات پاک کنی

باشه متوجهم عزیزم حتما پاک میکنم متوجه نشه فقط اینو بگو که براش لینک میاد یا اس ام اس رمز 

باشه متوجهم عزیزم حتما پاک میکنم متوجه نشه فقط اینو بگو که براش لینک میاد یا اس ام اس رمز 

بعضی مواقع کد میاد بعضی موقع هم رمز میاد اگه کد اومد میتونی روی کد بزنی بره توی صفجه و رمز رو هم عوض کنی اول رمز رو مینویسی بعد پایین کادر هم دوباره میزنی کارت تمونه 

بعضی مواقع کد میاد بعضی موقع هم رمز میاد اگه کد اومد میتونی روی کد بزنی بره توی صفجه و رمز رو هم عوض ...

اها باشه اگه یه وقت کد هم اومد میتونم اون کدو بفرستم ب شماره خودم بعد با گوشیم برم باز میکنه