2777
2789
عنوان

بچه ها حال دختر خاله ام خوب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میگن مگه واسه خوردن میری خونه کسی؟ خوب مگه آدم واسه کادو گرفتن مهمون دعوت می کنه😆

تولد بچش بود...بچه با دیدن کادو ذوق میکنه و منتظره

رفتار ایشون ته بی نزاکتی و بی فرهنگی بود

اگر میخواست کادو نده نباید میرفت

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

شايد احساس صميميت كرده 

شايد خيلي گرم صحبت شدين خوش گذشته حواسش پرت شده 

شايد گفتي زود ميخام برم گفته پس بزار كنارت بشينه 

شايد شايد شايد 

حتما ميشناسيش چطور ادميه ؟؟؟؟؟ 

اگه ميشناسي 

چرا ناراحت ميشي 

اگه ناراحت ميشي چرا ادامه ميدي 

اگه اولين بارشه چرا زود عكس العمل نشون دادي

خودش آمدم خونه هیچ توی خونه نبود رفتم سوپری همه چیز خریدم 

اگه پول نداشتی چی؟؟؟

اینم بگما دختر خاله تم کارش زشت بوده که بخاطر کادو بلاک کرده مگه اینکه حرف یا رفتار بدی دیشب داشتی

خب این تولد بچه بوده  معمولا بچه ها توی تولد ذوق دارن واسه کادو گرفتن

میگه بچه نبود . البته منم یه چند تا پست بالاتر این حرف شمارو تایید کرذم😆

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چند تا از چیزهای خارجی که میخوری رو نام ببر لطفا.

خیلی دوست دارم بدونم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

خب دیگه فهمید کارش زشت بوده کوتاه بیاین

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
بابا خوردین بیچاره روشایدخودتون تواون موقعیت بودین بدترشوانجام میدادین😏...احترام گذاشتن بایدمتقابل ...

من که اگه بمیرم تولد بدون کادو نمیرم.....وحشتناکه به نظرم