2777
2789
عنوان

بچه ها حال دختر خاله ام خوب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 132 پست
تلافی کارشو درآورم حتی خودش به من کادو نداد

خوب نداده باشه 

اینقدر چشمتون دنبال دست بقیه است؟

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...

وای مگه بخاطر خوردن آدم میره خونه اقوامش.بنظرم کار درستی نکردی.دوس نداشتی کادو بدی نمیرفتی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دیگه تمام شد فقط خواستم حالشو بگیرم من اصلان شکم گرسنه نیست همش چیزهای خارجی میخورم 😂😂پارسال ...

آره از اسمت معلومه چیزهای خارجی میخوری

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

وای چطوری تونستی، بابا خب شاید چیزی واسه پذیرایی نداشته، هرچند حتی اگه داشت و نمیاورد هم من روم نمیشد کادو ندم، بهتر بود اگه نمی خواستی کادو بدی نمی رفتی 

خیلی کارت زشت بوده 

این حرفتم که گفتی اومد خونه م بازار جلوش گذاشتم خیلی زشته 

عزیزم دیگه تمام شد فقط خواستم حالشو بگیرم من اصلان شکم گرسنه نیست همش چیزهای خارجی میخورم 😂😂پارسال ...

عه فقط خارجی میخوری؟نهههه تو خیلی باکلاسی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

28،

به رفتارت میخوره ۱۶ ۱۷ سالت باشه

یکم کار کن رو خودت

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

یا خدا چه اصراری هم دارین رفت و امد کنید با هم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
وای چطوری تونستی، بابا خب شاید چیزی واسه پذیرایی نداشته، هرچند حتی اگه داشت و نمیاورد هم من روم نمیش ...

منم از این جمله جلوش گذاشتم چندشم شد 

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
شما ام نباید اینطوری بگید... همه ک مثل هم دیگه نیستن

درسته حرفتون این رو ب اون دسته از زنا بگید ک مردا رو جمع میبندن🙏🤷‍♂️

معذرت

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏