2777
2789
عنوان

بابام با این حرفش دلمو شکوند

781 بازدید | 41 پست

اول از همه بگم بابام خیلییییی شوخ طبعه

من چون خیلی به میکاپ علاقه دارم میرم تو آینه و آرایش میکنم . حالا چند روز پیش بابام و مامانم میخاستن برن برا خونه خوراکی بگیرن . بابام اومد تو اتاقم کارم داشت. بعد دید دارم آرایش میکنم، سر شوخی بهم گفت خوب که قیافه قشنگی هم نداری و انقد به خودت می‌رسی.منو میگین انگار یه تیر زدن تو قلبم.خودمو نگه داشتم تا رفتن بعد همینجوری اشکام سرازیر شد تا ربع ساعت اصن بند نمیومد.( نمیخام از خودم تعریف کنم ولی همه بهم گفتن خوشگلی ولی این حرف بابام با وجود اینکه شوخی کرد، خیلی بهم بر خورد)

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم داری میگی بابام شوخ طبع. پس چرا ناراحت میشی.. چون بابا ها کمتر از مادر ها باهاتون دعوا میکنن و غر غر بخاطر همین ما از باباها زود ناراحت میشیم.. من خودم همینطورم

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
وااا حالا یه شوخی کرده 

آخه دفعه اولش نیست

من یه مقدار تو پرم سر اونم تو جمع داییام و اینا بهم میگه خرسک بابا

هر چیم بهش میگم نگو میگه چرا جمله نداری حالا یه شوخی کردم

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
آخه دفعه اولش نیست من یه مقدار تو پرم سر اونم تو جمع داییام و اینا بهم میگه خرسک بابا هر چیم بهش م ...

بگو داخل جمع نگه پیش خودتون مشکلی نیست 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
آخه دفعه اولش نیست من یه مقدار تو پرم سر اونم تو جمع داییام و اینا بهم میگه خرسک بابا هر چیم بهش م ...

منم بعد زایمان چاق شدم یه داداش دارم 8 سالشه بهم گفت تو چرا انقد چااااااق شدی جلو شوهرم منم گفتم دوس دارم شوهرم کار میکنه ک من بخورم دیگه... خخخخخ آدم از خونواده خودش ک ناراحت نمیشه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

وا جای من باشی چی میگی

چن وقت پیش رفتیم کفش خریدیم.تقریبا پاشنه۵سانتی.بعدکه اوردیم خونه من خوشم نیومد.چون معمولا من کتونی میپوشم.فقط برای مراسم و اینا پاشنه دار میپوشم.بعد که رفتم عوض کنم کفشای دیگه مغازه به دلم ننشست.اما حاجاقا میگف تعویض میکنم ولی پس نمیگیرم.خلاصه اخرسر که دید کفشاش مورد پسندم نیس با بیشعوری تمام گفت خانوم شما بجای کفش پاشنه بلند برو قدت رو ببند کن که یه ملتو تو دردسر نندازی

اصلا من کپ کردم از حرفش

اخرشم یه کتونی برداشتم بهش گفتم به اخترام سنت جوابتو ندادم

اما پیش شوهرم خیلی خجالت کشیدم

🌹