2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین باهم یکم ح بزنیم

138 بازدید | 29 پست

چی میشه که یه خانمی میتونه اونقد از مادر شوهرش متنفر باشه که بگه نمیخوام ریختشو ببینم اونم واسه اینکه هر دفعه میاد میگه مثلا ،اوضاتون خوبه ؟ خرید خونه کردین یا ...اگه مادر خودمون این سوالارو ازمون بپرسه  ،دیگه چشم دیدنشو نداریم ؟ 

یا خواهرشوهرا چرا انقد تو ذهنا منفورن .؟

من خودم عاشق مادرشوهرم و مثه مامانم دوسش دارم و همینطور خواهر شوهرم ..

چی میشه که انقد بعضیا بیزارین ازشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شما رو اذیت نکردن روانی نکردن قرصی نکردن 

بنظرت همه ی اینا به خود آدم بستگی نداره ؟ اینکه چقد با اعتماد بنفس و احترام تا جایی که نیازه تو حریمت راشون بدی ؟ اینکه چقد اجازه بدی روی خودت و زندگیت تسلط داشته باشن ؟

اکثرا افرادی که فقرسواد وفرهنگ‌ دارند اینجورین  چه ازطرف خودشون چه ازطرف خانواده همسرشون

واقعا نمیتونم درک کنم .فقط کافیه اینو درک کنیم اونم یه مادر مثل مادر خودمون .

بنظرت همه ی اینا به خود آدم بستگی نداره ؟ اینکه چقد با اعتماد بنفس و احترام تا جایی که نیازه تو حریم ...

هم به خودم و هم به شوهر بستگی داره من حالیم نبود فکر میکردم همه مثل خود من هستن نمیدونستم اونا میخوان عقده ۱۰۰ سالشونو سر من پیاده کنن من که واگذار کردم به خدا انشالله هم اون جور که من اذیت شدم من قرصی شدم اونا هم بشن امیییییییییییییییییییین

من نه منم نه من منم😎
😊چرا یکی باید اونقد روون تاثیر بزاره که برای آروم شدن باید قرص بخورید ؟

اگه مثلا شوهرت دهن بین باشه با رفتاراشون بتعث شن شوهرت کتکت بزنه و ازارت بده خوب ادم قرصی میشه. اگه طرفت خانواده داره و با فرهنگ نباشه رسما بدبختی

لبریزم از سکوت بسیار
هم به خودم و هم به شوهر بستگی داره من حالیم نبود فکر میکردم همه مثل خود من هستن نمیدونستم اونا میخوا ...

من این حالیو که چقد ناراحتی رو درک میکنم اما همیشه میتونی دوباره شروع کنی ،کافیه بخوای خودت و قوی باشی