2777
2789

ببیند من  ۳۶سالمه ۱۸ساله ازدواج کردم شکره ازخدازندگیم شوهر بچه هام راضیم میخوام ضرب المثل های که توزندگیم خیلی کاربرد داشتن رو بهتون بگم که اگه یه جایی به دردتون خورد واسم دعاکنید

البطه من کوردم همه این ضرب المثلهاروباید ترجمه کنم به فارسی😊

۱وقتی بایکی دوست میشی واسه دعواهم سهمی بذار وقتی بایکی دعوامیکنی واسه دوستی هم سهمی بذار (معنیش رو هرکی بلد نبود براتون توضیح میدم)

۲بارآهن رورودوشت بگیر ولی منت ادم عوضی رو نکش 

۳تازنده ام گل واسم بیارید گل دیگه واسه سره مزارم به چ کاره من میاد

۴یابافیلبان دوستی نکن یااگه بافیلبان دوستی کردی باید یه جای داشته باشی که فیل رو نگهداری کنی

۵همه جانوران وحشی گوشت خوارند ولی اسم گرگ بد درفته

۶نه اینقدرشیرین باش که قورتت بدن نه اینقدر تلخ باش که استفراقت کنن 

خیلی بلدم ولی چون کردیه وخیلی قدیمی به خاطره همین نمیتونم ترجمه ش کنم شمام هرچی بلدید بگید معنیه هرکدوم رونمیدونید بپرسین واستون توضیح میدم امیدوارم به درد تک تکتون بخوره جون این حرف هاماله هزاران ساله پیشه که علم روان شناسی چندساله براش ثابت شده😊

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

لطفا مورد یک رو بیشتر توضیح بدید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ۵ سالشه ازدوروز پیش راه میره حرف میزنه میگه فلانی یه ریگی به کفششه نمی دونم از کجا یاد گرفته بهش میگم یعنی چی میگه یعنی یه نقشه ای داره😂

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
یک نکته بگویمت زندگی تحقیق بسنج / گر عاقل و بالغی نرنجان و مرنج

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه😆

این خیلی به کار میاد

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
لطفا مورد یک رو بیشتر توضیح بدید

یعنی حد و تعادل هر چیزی رو نگه دار .‌ بنظرم.  

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
دخترم ۵ سالشه ازدوروز پیش راه میره حرف میزنه میگه فلانی یه ریگی به کفششه نمی دونم از کجا یاد گرفته ب ...

اوخی   خدابرات نگهش داره

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️