2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عکسه رنگی گرفتم اره خیلی درد داره بی حد باردارم نشدم 

مشکلتون چی بود؟ من تنبلی دارم که کلومیفن خوردم چندماه تخمکام بزرگ میشن ولی آزادنمیشن خودم میگم شایدیه وقت لوله هام بسته ان

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
مشکلتون چی بود؟ من تنبلی دارم که کلومیفن خوردم چندماه تخمکام بزرگ میشن ولی آزادنمیشن خودم میگم شایدی ...

اتفاقن منم تنبلی دارم فکرمیکردم لولهای رحمم چسبندگی دارند اما نداشتم 

اتفاقن منم تنبلی دارم فکرمیکردم لولهای رحمم چسبندگی دارند اما نداشتم 

ان شاء الله ک باردارمیشی. توکلت به خداباشه

من رفتم مرکز ابن سینا گرفتم هم با بیهوشی انجام میدادن هم با بیحسی

من همراه نداشتم مجبور شدم با بیحسی بگیرم به شدت اذیت شدم خیلی درد داشتم بعدش هم به مواد تزریق شده حساسیت دادم همش حالت تهوع داشتم

تیر اقدام کردم فکر کنم تو شهریور عکس انداختم هنوز باردار نشدم البته تو عکس رنگی مشکلی دیده نشد و همه چیز طبیعی بود

فبلش اینجا تاپیکارو خوندم اکثرا گفتن درد نداشتن و فقط در حد یک پریودی بوده اما با اینکه آستانه درد من بالاست من خیلی درد کشیدم

بعد تاپیک زدم به دوستان گفتم تو رو خدا وقتی ازتون راجع به چیزی میپرسن ، کامل اطلاعات بدین ، دلداری بیخود ندین ... من اگر میدونستم صبر میکردم ماه بعد با همراه میرفتم که بیهوشم کنن

خیلیا گفتن نه ما اگر بگیم دردش زیاده ، طرف مردد میشه و میترسه ، نمیتونه بره برخی هم گفتن نه واقعا ما دردی نداشتیم بعدشم بحث بالا گرفت و دوتا گروه درگیر شدن و تاپیک کنسل شد😐😐😐😐😐

اگر میتونی بگو براتون با بیهوشی انجام بدن که اذیت نشی ضرر نداره چون دوز مواد بیهوشی خیلی کمه و تایمش کوتاهه

اگر خواستی با بیحسی بری :

حتما شیاف دیکلوفناک ببر با خودت یکی قبلش بذار یکی بعد عکس انداختن

مایعات زیاد بخور اون روز چه قبل عکس چه بعد عکس که زود به زود دفع ادرار داشته باشی مواد زود از بدنت دفع بشه. 

همراه ببر که اونجا تگر به موادش حساسیت دادی کسی باشه بهتون رسیدگی کنه

اگر میتونی بگو براتون با بیهوشی انجام بدن که اذیت نشی ضرر نداره چون دوز مواد بیهوشی خیلی کمه و تایمش ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم. شمابعدش باردارشدین؟ 

من رفتم مرکز ابن سینا گرفتم هم با بیهوشی انجام میدادن هم با بیحسی من همراه نداشتم مجبور شدم با بیحس ...

من اصفهانم. مرکزابن سیناکجاس؟