2777
2789
عنوان

بیاین لطفاااا

76 بازدید | 2 پست

بچه ها زندگیم خیلی یک نواخت شده.شوهرم صبح میره سرکار شب میاد وقتیم میاد حوصله نداره فیلم‌نگا میکنه و دو س کلمه حرف میزنه و بعدم زود میخابه.چیکارکنم زندگیم ازاین حالت دربیاد یا کاری کنم شوهرم ازاین حال و هوا گرفته بیاد بیرون

اول حال دل خودتونو خوب کنین همسرتون از شما یاد‌میگیره حالشو خوب میکنه خانم خانما🥰🥰

اولین قدم از داشته های کوچیک اما بزرگ زندگی لذت ببرین 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

با خودت خوش بگذرون

اهنگ شاد گوش کن

کتاب انگیزشی خون

فیلم طنز نگا کن

خودتو خوشگل کن و واسه خودت ارزش قاعل شووو

میبینی ک چقد دنیا قشنگ بدون نیاز ب شوهر

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.