2777
2789
عنوان

خواب عجیبم در مورد نی نی سایت

78 بازدید | 8 پست

بچه ها یه  خوابی دیدم الان پریدم خواب دیدم که شوهرم بهم خیانت کرده و من تو خواب سریع اومدم نی نی سایت و گفتم این اتفاق افتاده چکار کنم بعدش همه بهم میخندیدن تو تاپیک پبش خودم گفتم چرا پربازدید نمیشم اه چه خواب بدی  بود خیلی ترسیدم پریدم خداراشکر کردم

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرش اینه که اینقد نیا نی نی سایت.

اتفاقا زیاد نمیام نمیدونم چرا این خوابو دیدم

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
تعبیرش اینه که اینقد نیا نی نی سایت.

عکسمو ببین بالا

عکسمو ببین بالا

عزیزم به دلت بد راه نده. من که فکر میکنم بس تو نی نی سایت تاپیک خیانت خوندیم رو روانمون اثر گذاشته. 

و یوقتایی آدم به چیزی که خیلی بهش فکر میکنه خوابشو میبینه، شاید الکی همش فکر میکنی به این مساله.