2777
2789
عنوان

بداخلاقی

114 بازدید | 9 پست

بچه ها من با ی  پسری در ارتباطم...

بعضی وقتا خیلی بداخلاقی میکنه....زیاد به من اهمیت نمیده من خیلی بیشتر محبت و توجه کردم....ولی اون انکار براش مهم نیست....دیروز دلمو شکست با حرفاش ....میشه بگین چیکار کنم پشیمون بشه؟

چه جوری بی محلی کنم....آخه ما همکاریم. اون مدیر کنه مجبورم حرفاش رو گوش بدم و مدام کارها رو هماهنگی ها رو انجام بدم

تو سرکار حرفاش گوش بده بیرون باهاش سرد شو یه کم فاصله بگیر خودت سرگرم کن ب خونواد فیلم دیدن دوستات هر چیزی تا اون ادم فرق تو رو بفهمه 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تاپیک بغلی بخون ببین اون بنده خدایی که شوهرش پرتش کرده از خونه برون و حسابی کتکش زد چه حالی داره حالا اگرسرت ب سنگنخورد و تونستی بایه احمق بد اخلاق صب تا شب سر و کله بزنی حرفی نیس .ما زنا نمیدونم چرا انقد دست پایین میگیریم خودمونو توک میبینی اذییت میکنه کات کن خب فردا ب جای باریک میکشه حالا میایی میگی چه کنم

برو تاپیک بغلی بخون ببین اون بنده خدایی که شوهرش پرتش کرده از خونه برون و حسابی کتکش زد چه حالی داره ...

اره واقعا....دیروز با خودم میگفتم زن جماعت چقدررمظلومه.....خدایی زنا با معرفتن ....ولی مردان ملا خیلی بیخیالن‌‌‌‌....انکار احساس ندارن‌‌‌....