2777
2789
عنوان

مخم نمی کشه شما بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 46 پست

تو همه ی زندگی ها این جور مشکلات هست .بهتره بجای مقابل هم کنار هم بایستیم. بهتره بجای اینکه سعی کنیم طرف مقابل رو تغییر بدیم خودمون از خودمون شروع کنیم زندگی مشترک یعنی تفاهم بر سر تفاوت ها 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

عزیزم اینکه حق طلاق داری دلیل نمیشه که از این حقت به عنوان یه حربه استفاده کنی 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر نمی دونه 

وقتی انقد محبت کنیو خوب باشی که خودتم باورت بشه نمیتونی غیر خوب بودن چیز دیگه ای باشی وقتی انقد خوب باشی که خوبی کسی به چشمش نیاد مطمعن باش بلاخره قدرتو میدونه و به خودش میاد

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

یه سوال؟ مگ دشمنی داری با زندگیت ک میخوای برای رو کم کنی طلاق بگیری؟مگ میدون جنگه؟؟؟؟ 

من نمیدونم اینن نی نی سایتی ها بجای پویش نه به کودک همسری واقعا یه پویش نمیذارن برای نه ب بچه بازی!چون خیلی از خانومای نی نی سایت ک سنن مامانبزرگامونو دارن اندازه همون همسرای کودک درکی از زندگی ندارن

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
وا با ی اختلاف ک طلاق نمیگیرن همه زنا شوهرا دعوا میکنن اختلاف دارن اگه ب مرد حرف از طلاق بزنی بدتر س ...

الان بشتر از ۳۰ یا چهل روزه که دائم بحث داریم دو روز خوبیم روز سدم رو شاخه ش دعوا

یا ابل فضل چقدر تندی دختر یه قهر کوچولو طلاق؟؟؟والا منفور ترین کلمه نزد خدا طلاقه من نمیدونم شماها چجوری انقدر راحت اسمشو میارید...یه بوس کنید همو از دل همدیگه دربیارید...تو با پدر مادرت قهر نمیکردی؟؟؟اینم همونه دیگه تو همه زندگیا این قهرواشتیا هست اصلان همینا زندگی رو زیبا میکنه😳

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
چیکار کنم روش کم بشه پس  خسته شدم از بحث

یه مدت کوتاه بیا‌

تا لج کنی و بحث کنی لج میکنه و بحث میکنع 

شوهر منم همینطوره تازه بعد سه سال و هزار تا دعوا داره قلقش دستم میاد

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
چیکار کنم روش کم بشه پس  خسته شدم از بحث

نمیدونم والا ولی عشق من وقتی قهزیم سه روز ک میگشدره خودش یه صورت اتوماتیک درست میشه انگار نه انگار یکم صبور باش

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢

واقعا بنظرت ارزشش رو داره ک فقط بخاطر رو کم کنی آرامش خودت و خودش رو بهم بزنی ؟شوهر من همیشه میگه زندگی اونقدر کوتاهه گ ارزشش رو نداره یه ثانیه هم ب دعوا و ناراحتی بگذره واقعا ارزش نداره عزیزم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
وقتی انقد محبت کنیو خوب باشی که خودتم باورت بشه نمیتونی غیر خوب بودن چیز دیگه ای باشی وقتی انقد خوب ...

آخه نمیشه اونجوری روح آدم آسیب می بینه عین یه رابطه یه نفره میشه