2777
2789
عنوان

بچه ها به راهنمایی تون احتیاج دارم

117 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

دو ماه از ازدواجم گذشته بود که رفتم دکتر و گفت اندومتریوز داری و رحمت کاملا به سمت عقب و دو ماه بهم قرص کلومفین داد که بچه دار بشیم،قرص ها را خوردم ولی باردار نشدم،رفتم مرکز ناباروری و گفت هیچ راهی جز ای وی اف نداری...

متاسفانه وضع مالی خوبی نداریم،از یه طرفم دکترها بهم گفتن اگه الان اقدام نکنی،ممکنه هیچ وقت بچه دار نشین

الان هشت ماهه که ازدواج کردیم و نتونستیم پول ای وی اف جور کنیم (هزینه ای وی اف با داروها و عکس رنگی و ...نزدیک یه 15میلیون میشه)

ممنون میشم راهنمایی کنید،به نطرتون بهترین کار تو این شرایط چیه؟؟؟

شوهرم و خودم خیلی بچه دوست داریم،واقعا موندیم چیکار کنیم،از یه طرف وضعیت اقتصادی نابسامان،از طرف دیگه حقوق کم،کرایه خونه و .....

ممنون میشم کمی راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون زمان ۳ سال گذشت اصلا سمت دکتر نرفتم کلا ناانید بودم تا اینکه دی ماه رفتم پیش یه دکتر عالی ...بعد که رفت معاینم کنه گفته عه من چیزی نمیبینم مطمئنی آندو داشتی..گفتم اره سونو قبلیو نشونش دادم

بعد که یکم چرخوند گفت یه کیست ۱۲ میل داری و اصلا ۴ سانت نیس...بعد گفت دقیق هم مشخص نیس آندو باشه...وقتی این حرف و زد من از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم....اصلا باورم نمیشد...خود دکتر میگفت خیلی کم پیش میاد کیست آندو کوچیک شه یا برطرف شه

دقیقا یه ۳ ماهی ام بود اصلا درد نداشتم و اینکه قبل پری لکه بینی هم ۳ ماه نداشتم حالا نگو کیستم برطرف شده بود یا حداقل کوجیک شده ....بعد به دکتر گفتم پس چرا باردار نمیشم ..واسم عکس رنگی نوشت

بعد که یکم چرخوند گفت یه کیست ۱۲ میل داری و اصلا ۴ سانت نیس...بعد گفت دقیق هم مشخص نیس آندو باشه...و ...

ای جانم چه خبر خوبی عزیزم،اما من چند دفعه بهترین مراکز سونوگرافی رفتم و سونو واژینال پیشرفته انجام دادم،و حرف همه یکی بود،دکترها گفتن چون باید باردار بشی نباید قرص برای کنترل اندومتریوزهام بخورم و من هر دفعه که پریود میشم،رنج زیادی را تحمل می کنم،چون با هر دفعه پریود شدن،بزرگ تر میشن

آندومتریوز درمانی جز لاپاراسکوپی نداره...اونم میگن برای بعضیا برمیگرده...فقط یه دارویی تهران اومده به اسم ویزان...میگن خیلیا خوردن جواب گرفتن...شما پرس و جو کن ببین چجوریه

رفتم عکس رنگی و لوله هام باز بودن...خیالم راحت شد...تا اینکه شوهرم آزمایش داد و تحرک اسپرماش کمه و ب ...

چقدر خوشحالم برات عزیزم،شکر خدا که لوله هات باز بودن و مشکل خاصی نداری،روزی هزار مرتبه خدا را شکر کن...

هرچه سریع تر پیگیر درمان همسرت باش،ان شاءالله هرچه سریع تر دامن تون سبز بشه

آندومتریوز درمانی جز لاپاراسکوپی نداره...اونم میگن برای بعضیا برمیگرده...فقط یه دارویی تهران اومده ب ...

مرکز ناباروری برام عکس رنگی نوشت و گفت اگر لوله هات مشکل داشتن باید لاپاراسکوپی کنی و سریع بعدش ای وی اف،اما شرایط مالی نذاشت که بریم 

چقدر خوشحالم برات عزیزم،شکر خدا که لوله هات باز بودن و مشکل خاصی نداری،روزی هزار مرتبه خدا را شکر کن ...

انشالا...منکه امید ندارم دیگه...نگو حالا شوهرم اینجوری بود ک نمیشدم..چون دکتر گفت آندو تا زمانیکه باعث بسته شدن لوله نشه باعث نازایی نمیشه

لطف خدا شامل حالت شده تو این اوضاع اقتصادی بد بچه میخواین چیکار 😶اگر شاغل نیستی بگرد دنبال شغل عزیز ...

عزیزم اینجا بالاترین حقوقی که میدن 500هزار تومن،رفتم سر کار،کرونا که اومد کنسل شد

مرکز ناباروری برام عکس رنگی نوشت و گفت اگر لوله هات مشکل داشتن باید لاپاراسکوپی کنی و سریع بعدش ای و ...

لعنت به این بی پولی...منم اگه شوهرم زودتر درمان میکرد الان اوضاع این نبود...همه چی پوله