2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ي پسر ٧سال و نيمه  دقيقا شايد بهترين شانس من براى خوب بودن روحيم وجود پسرم و داشتن ي خونه ...

چطوری اجازه دادن تنها باشی؟چند سالته؟پسرت پیش خودته؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مگه جدایی عقد و عروسی فرق داره و مزایایی داره 

بنظرم تو عقد دلبستگی کمتر و خوب هزینه ای برای جهیزیه و مراسم نشده... وقتی از خونه بابا میری وقتی دوباره بر میگردی یه حس غریبیه دیگه اونجا رو مث خونه خودت نمیدونی... نظر من اینه...

مرسى عزيز دلم شما موقعيتت چطوريه البته اگه دوس داشتى بگى 

من 26سالمه بچه ندارم دانشجو ام ودستم تو جیب خودمه شاغلم 

بد نیستم اما از درون ضعیفم دلم محبت خالص جنس مخالفو میخاد یعنی ازدواج😬

چطوری اجازه دادن تنها باشی؟چند سالته؟پسرت پیش خودته؟

من خانواده ب شدت سنتى دارم 

و ميدونستم برا مستقل زندگى كردن خيلي دردسر دارم

از همون اول ك تو پروسه طلاق بودم با پدرم ك خيلي منطقى تر از مادرمه نشستم و صحبت كردم ك اگه بخاين بهم سخت بگيرين بخاين محدودم كنين من مجبور ميشم براى فرار از اين موقعيت تن ب ازدواج بدم و خودمو بدبخت كنم

و خب چون تو زندگى قبليم حدودا ٨٠در صد تنها زندگى ميكردم بش گفتم ببين بابا من تونستم از پس خودم بر بيام

و تا حالام ازم كار بدى نديدى پس نميتونين مانع تنها زندگى كردنم بشين

بابامم اوايل ب ظاهر گفت باشه ولى ته دلش راضى نبود

اما از فرداى طلاقم جمع كردم رفتم خونشون فقط موقع خواب ميومزم خونم بعد گاهى اوقات فقط در حد ي حمام ميرفتم خونم 

الانم كلا خونه خودمم اونا ميان بهم سر ميزنن 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
من خانواده ب شدت سنتى دارم  و ميدونستم برا مستقل زندگى كردن خيلي دردسر دارم از همون اول ك تو ...

عزیزم چقد خوبه ک مستقلی و مهم تر اینکه پشتت ب خونه ای ک داشتی گرم بوده خیلی از خانوما بعد از جدایی خونه ندارن ک بخان‌ مستقل باشن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من 26سالمه بچه ندارم دانشجو ام ودستم تو جیب خودمه شاغلم  بد نیستم اما از درون ضعیفم دلم محبت خ ...

شايد همسر سابقت بد نبودع؟

من الان وقتى بم ميگن ازدواج كن انگار بهم فحش ميدن

حتى دعوام ميشه ب خانوادم🤣

اخه اون لامصب سابقم خيييييلي بد بود خيليييي خوشحالم از دستش رها شدم

اميدوارم ي بختتت خووووب نسيبت بشه

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
عزیزم چقد خوبه ک مستقلی و مهم تر اینکه پشتت ب خونه ای ک داشتی گرم بوده خیلی از خانوما بعد از جدایی خ ...

واقعا 

من شنيدم يكى از اشناهامون دخترش طلاق ميگيره مياد خونه باباش بشون اعلام ميكنه ك من رسما جدا شدم 

واكنش خانوادش چى بوده؟؟؟؟دخترو انداحتن بيرون گفتن برو تو بچه ما نيستى

دختر ميره خونه خواهرش اونم راش نميده و دو ساعت بعد از محضر برميگرده خونه شوهرش

دلم براش كباب شد ،منم خانوادم از خداشون بود جدا نشم همه تلاششونو كردن ك جدا نشم ولى وقتى ديدن قاطعانه طلاق  ميخام حمايتم كردن

خدايي نكرده شما جدا شدين؟؟؟

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
شايد همسر سابقت بد نبودع؟ من الان وقتى بم ميگن ازدواج كن انگار بهم فحش ميدن حتى دعوام ميشه ب خانوا ...

نه من استقبال میکنم😂

من اخه ازدواج اشتباه کردم وطلاق اشتباه گرفتم

واینکه از لحاظ احساسی وابسته بودم خیلی اونم همینطور 

واقعا  من شنيدم يكى از اشناهامون دخترش طلاق ميگيره مياد خونه باباش بشون اعلام ميكنه ك من رسما ...

وای عزیزم😞😞😞😞😞😞😞دلم گرفت

ن جدا نشدم خواستم یکم اطلاعات داشته باشم خخخ

نه من استقبال میکنم😂 من اخه ازدواج اشتباه کردم وطلاق اشتباه گرفتم واینکه از لحاظ احساسی وابسته بو ...

منم خيلي بش وابسته بودم

ازدواجم اشتباه بود باهاش ؛اخه مشاور ازدواجمون گف نبايد باهم ازدواج كنيد ولى ما خام بوديم 

هر روز من بيشتر عاشق شدم و اون فارغ تر شد...

الانم از نبودش عررررررر ميزنمااااا خووون گريه ميكنم از دلتنگى

ولى طلاقم بهترين تصميم زندگيم بود

چون وقتيم باهم بوديم من گريع ميكردم تنها بودم هميشه زن خونه بودم مرد خونه بودم

مادر بودم برا بچم پذر هم ....

و ب اين نتيجه رسيديم ي پايان تلخ  بهتر از تلخى بي پايانه

و ميدونم اين گريه ها ي روز تموم ميشن و خدا برام اينده روشنى رو پيش بينى كرده😍

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
وای عزیزم😞😞😞😞😞😞😞دلم گرفت ن جدا نشدم خواستم یکم اطلاعات داشته باشم خخخ

تورو خدااا اصن اطلاعات طلاقى نگير 

دور از جون يهو جذب ميشه😁

فقط ب چيزاى خوووب فك كن

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃