2777
2789
اینکه شکاکیت شماهم بیمارگونه شده حرفی نیست اما رفتارهای همسرت هم منطقی نیست یعنی چی که خونواده همسرت ...

شایدم اون شکاکه و من تا حالا نفهمیدم قضیه رو

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده . سعی کن با یه مشاور صحبت کنی .به نظرم برات وسواس فکری شده .متخصص اعصاب و روان هم می تونه بهت کمک کنه .هر چه بیشتر بهش توجه کنی بیشتر از زندگی دور میشی .

مردی که جذاب باشه زن همیشه همین نگرانی داره ولی با سیاست می تونی کاری کنی که همیشه نگاهش سمت خودت باشه .

شوهر منم زمان نامزدی خیلی نگاها روش بود وقتی مدرسه میومد دنبالم خیلی بچه ها درباره اش حرف میزدند .من به کسی نگفته بودم نامزدمه .می گفتم داییمه تا بهم گیر ندن .

حتی یکبار  یکی از بچه ها التماس می کرد که من عاشق داییت شدم برام جورکش کن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم اون شکاکه و من تا حالا نفهمیدم قضیه رو

نمیدونم یا شکاکه یا مشکوک در هر حالت شما بیمار بودن خودتون رو اول قبول کنید بعد هر دو برید مشاوره درمان کنید.البته اون اعتماد به نفس زیادی که شوهرتون داره و خودش رو خواستنی نشون داده شما رو تحریک و بددل کرده.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
نمیدونم یا شکاکه یا مشکوک در هر حالت شما بیمار بودن خودتون رو اول قبول کنید بعد هر دو برید مشاوره در ...

دقیقا ی وقتایی ازش متنفر میشم 😔😔

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗
خییییییلی اعتماد ب نفس داره بشدت 😂😂😍اسم آیدیت چه بامزس😍😍خیلی باحاله.

به خودت برچسب نزن که من مریضم و فلانم بهمانم..اگه واقعا اذیت میشی دکتر برو..

من حس کردم همسرتون این رو توی شما ایجاد کرده که خیلی بالاست و هر لحظه ممکنه از دستش بدی...خدایی نکرده...این رفتارهاش باعث شده فکر شما اذیت بشه و درگیر بشه..رهاش کن..اینجوری اون به سمتت میاد. ببین درست همون لحظه که بهت میگه از محدوده خطر داریم عبور میکنیم بگو عه واقعا...یا بگو سلیقه شما منم که کنارتم .یا بگو مردی که نگاش بلرزه که مرد نیست..اینارو تو دلت هم تمرین کن..خودتو بالا بکش.اعتماد ب

نفستو ببر بالا..

اون موقع که اومدم سایت کلاس آشپزی میرفتم.اینو گذاشتم.😅

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍