2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هست. باید از شوهرت حتما اجازه بگیری و اون خبر داشته باشه مگر اینکه ت خودت هم تو اون پول سهیم باشی

مصلن خاهر من و شوهرش کشاورزی دارن. و خاهرمم پا ب پاش شوهرش کار میکنه. اون اگه مقداری از گول رو بی اجازه خرج خودش بکنه یا ب فقیری کمک کنه اشکال نداره

ولی اگه فقط شوهرت کار میکنه حتما باید بدونه وگرنه کار درستی نیست و منع شده از این کار

متأهل و متعهد❤️

اگه اختیار تام بهت داده  باشه اشکالی نداره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

میگن گناهه.

ولی والا بنظرم ک نیس چون خوب توهم حقی داری تو اون خونه و زحمتم میکشی

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.