2777
2789

امشب فهمیدم خواهر و خواهرزادم باردارن....دلم به حال خودم سوخت..که شوهرم حتی یه ازمایش حاضر نیست بره.....چند ساله منتظر بچه ام...37سالمه.......زندگی من از اولش مزخرف بود.....با این شانسم....ورشکستگی شوهرم....دخالتای خانواده شوهرم.....اخلاقای خاص شوهرم..بی مهریای خانوادم.....

موندم خدا چرا ایتقد منو ددست نداره

یه چیزو تو زندگی راحت بهم نداده

همیشه اشک و اه....همیشه تنهایی...همیشه دلشکستگی.....چی بگم

خدایا خسته شدم

منم دیگ دل نداشتم و ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خودت مشكل نداري؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر عزیزم ...باور کن خیلیا مثل شما هستن و زندگی خیلیییی سختی دارن ...چه میشه کرد ...توکل کن به خدا 

ایشالا سال دیگه یه نینی خوشگل تو بغلته...ایشالا تا اون موقع اخلاق همسرتون هم خوب میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خدا خودش نظری به هممون بکنه و ان شاالله به حق این ماه عزیز همه باردار بشیم.یه بچه سالم و صالح

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

عزیزم خیلی سخته انشاالله درست میشه.میفهمم چی میگین البته من از شما کمتر صبر کردم.ولی الان هم همه اش این فکرمه اگه کسی از اطرافیان حامله بشن من چی میکشم یا چه جوری بقیه درباره ام فکر کنن.متاسفم که زندگیت این جوری شده امیدوارم زود زود درست بشه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹