2777
2789

کاربر محسن 718

هرشب دعا میکنه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4275101/توفیق-نمازشب-ودعاکردن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

من هی میخوام بخونم 

اما اون یه رکعت اخرش جملاتی که باید بگم برام سخته میترسم بدتر اشتباه بگم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نمیشه ی امشبو بخونی بخدا با دل شکسته دعات میکنم

باشه عزیزم حتمأ میخونم،شاید یه فرصتی بشه برام عادت کنم هرشب بخونم.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
باشه عزیزم حتمأ میخونم،شاید یه فرصتی بشه برام عادت کنم هرشب بخونم.

عزیزدلم اگه خوندی برام فردا بهم اطلاع بده اگه نتونستی بخونی همون ی آیت الکرسی هم بخونی ممنون میشم

ممنون اگه سختتون هم هست دیر وقت پاشید همون ساعت ۱اما با رضایت قلبی برام بخونید مجبور نباشید

نه بخدا عزیزم خودمم از خدامه بخونم،از ته دلم راضیم،چون عادتم نزدیکه اگر لک نبینم حتمأ میخونم خیلی دوس دارم.

عزیزدلم اگه خوندی برام فردا بهم اطلاع بده اگه نتونستی بخونی همون ی آیت الکرسی هم بخونی ممنون میشم

چشم عزیزم خوندم فردا بهت میگم،ساعتمو زنگ گذاشتم واسه یک ساعت قبل از اذان صبح.

نه بخدا عزیزم خودمم از خدامه بخونم،از ته دلم راضیم،چون عادتم نزدیکه اگر لک نبینم حتمأ میخونم خیلی دو ...

کاش منم بشه بخونم 😢😢

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا