2777
2789
عنوان

هر خانمی باید بداند:جلوگیری ودرمان افتادگی رحم و مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 28916 بازدید | 198 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4280020/هر-خانمی-باید-بداندجلوگیری-ودرمان-افتادگی-رحم-و-مثانه?postId=134685498 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

برای کاهش و قطع خونریزی طولانی 

🔶سویق عدس درست کنین عالیه

سفارش یکی ازامامان علیهم السلام بوده

به این صورت که مقداری عدس رو بشورین بعد که خشک شد اسیاب کنین و ۲۰ دقیقه با شعله ملایم تف بدین تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه 

هر روز یک قاشق غذاخوری ناشتا بخورین فقط قبل و بعدش تا یه ربع آب نخورین

خوردن رب انار ،

سماق با اب جوش

و اب هویج هم خیلی خوبه 

ان شاءالله حتماتاثیرات شون رو می بینید

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه توجه توجه

خسته میشم با دوسه بار

عزیزم اولش سخته چون عضلات شل شدن

به تدریج بهتر وبهتر میشه

یه روش دیگه هم که موثره 

ایستاده یک پا تون رو سطح بلند مثل صندلی میز و... بزارین و عضلات لگن رو به داخل بکشید 

هرپا ۱۰۰ بار تکرار کنید

من کگل انجام میدم‌حس بدی دارم نمیدونم چرا

هرچه سریع تر انجام بدین بهتره چون بعد چندوقت سخت میشه و اثرش کمتر

علایمتون چی بود از کجا فهمیدین افتادگی دارید؟

عزیزم در پست های اول علائم اومده

همون احساس سنگینی و بیرون زدگی و تغییر شکل از علائم اصلیه

چه تغییر شکلی احساس سنگینی تو رحم؟

در عضلات وسط پا افتاده بودن حس میشه و سنگینی میکنن

علایمتون چی بود از کجا فهمیدین افتادگی دارید؟

علایم خاصی نبود اگ با انگشت داخل کنی حس میکنی دهانه رحم همون اوله طوری که من نوجوونی حس میکردم این همون پرده بکارته

ولی ماما معاینه کرد دهانه رحمه

سرنوشت بد نوشت ...

🕪🕪🕪🕪🕪🕪🕪🕪

من بیرون زده خودم حسش میکنم دو تا دکتر عوض کردم موقع معاینه میگن ما هیچی نمیبینم مگه میشه آخه 😕دکتر دومی گفت اگرم افتادگی باشه هنوز در حدی نیست بخوایم کاری کنیم .در این حد دکترن 😏

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن