2777
2789
عنوان

خانما کمککککک اورژانسی بیاین 🥺🥺 کدوم دکتر باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
اخه شوهرتون خود به خود گرفته بودن یعنی ؟

اره داشت ولی الله و اعلم از کجا گرفته بود یاد میاد که داشتشون منه احمق فکر میکردم خال گوشتیه مثل این که رو بدنه چه میدونستم چه خاکی تو سرم شده 😔😔 به خدا همش چهار منج ماهه که آشنا شدم با این مریضی لامصب زندگیم تیره شده

اره داشت ولی الله و اعلم از کجا گرفته بود یاد میاد که داشتشون منه احمق فکر میکردم خال گوشتیه مثل این ...

خدا کنه خوب شی گلم ❤

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله، حالا دکتر برو اگه جواب گرفتی که هیچ اگه نه بهه من پیام بده تا یه دکتر معرفی کنم

یعنی الان نمیشه معرفی کنی؟؟ اخه گفتم برم پیش چندتا دکتر ببینم تشخیصا چطوره 😔

تا الان آزمایش ندادی...؟ همین خانم امدادی ۷ سال پیش من رو معاینه کرد گفت هیچ مشکلی نداری اما برو ی آزمایش بده الان خیلیا زگیل تناسلی دارن ..ترسیدم رفتم بعد با ی آزمایشگاه قرارداد داشت تا ونک من رو فرستاد باورت میشه ۷ سال پیش ۱۷۰ ت پول آزمایش دادم.

حالا تو کدوم قسمت ها زده؟

تناسلی اولین بار زد کنار واژن بعد رفتم یه دکتر خنگ بران با یه چیزی مثل قیچی بود کند بعد فریز کرد همون باعث شد چهار تا در بیارم با عرض معذرت روی اون قسمتم ولی خدا روشکر داخل نزد منم شروع کردم فریز کردن پیش یه دکتر پوست ولی گفتم برم تهران بهتره