2777
2789

سلام خانما نماز روزه هاتون قبول باشه ایشالا   میشه کمکم کنین بگین کدوم دکتر برم اگه کسی در باره این دکترا میدونه بگه من متاسفانه زگیل تناسلی گرفتم و دو نوبت واکسن گارداسیل زدم قرص پاورفیت هم مصرف میکنم که احساس میکنم بهتره الان هر چند وقت یه بار یکی دوتا اونم بیرون در میارم حالا میخوام ازدواج کنم ولی خوب تا درمان نشم نمیشه من جدا شدم از شوهرم و از اون گرفتم ...من شهرستانم و میخوام برم‌ تهران برا مشکلم چون شهرستانا معمولا دکتراشون تعریف آنچنانی ندارن حالا با توجه به این من خیلی تعریف دکتر عاطفه الهوی نظری و دکتر رویا امدادی رو شنیدم برا این کار حالا وااااقعا ممنونتون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه کدوم بهتره تو رو خدا کمک کنین خیلی برام مهمه 😔😔😔 کارم همش شده گریه اونی هم که منو میخواد خیلی دوسم داره میگه میمونم تا درمان شی بعد خانوما من وقت ندارم زیاد بمونم تهران تازه اون یکی دو روز که بیام تهران باید برم مسافرخونه یا هتل تو رو خدا ممنون میشم بگین کدوم دکتر بهتره عاطفه الهوی نظری یا رویا امدادی....یه عمر دعا گوتونم🙏🙏😔😘

کامنت هارو تو نت نخوندی عزیزم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزم فکر میکنی دلیل این که گرفتی چی بوده اخه میگن فقط از طریق تماس میگری اخه پس چجوری شده گرفتی 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو دکتر رو میشناسم...امدادی خیلی پولکیه کارش خوبه.. دکتر نظری هم کارش خوبه هم پولکی نیست...اگر مطب ۳۰ متری جی بری تا پارسال که تخفیف ۳۰ درصدی برای ویزیت میداد الان رو نمی دونم

نه گلم چی بوده میشه بگی؟

برو تونت اسمشونو سرچ کن  تو بعضی سایتا زیرش کامنت هست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم فکر میکنی دلیل این که گرفتی چی بوده اخه میگن فقط از طریق تماس میگری اخه پس چجوری شده گرفتی&nbs ...

خوب شوهرم داشت من چهار سال زنش بودم ولی اصلا با این بیماری آشنا نبودم متاسفانه😔

زگیل درمان دارویی قطعی نداره، فقط فریز میکنن که بیشتر نشه البته شنیدم دکترایی هستن که با رژیم و هورم ...

اره میدونم ولی خیلیا بودن که درمان شدن تونستن دفع کنن پناه بر خدا ما که امیدمون خداس

خوب شوهرم داشت من چهار سال زنش بودم ولی اصلا با این بیماری آشنا نبودم متاسفانه😔

اخه شوهرتون خود به خود گرفته بودن یعنی ؟

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
تا اونجا که من میدونم زگیل تناسلی درمان قطعی نداره یعنی ویروسش به صورت خاموش تو بدن میمونه و هر از گ ...

اره میدونم ولی خوب بودن کسایی که تونستن دفعش کنن