2777
2789

حالم بده خييييلي بد. احساس ميكنم الانه كه از دوري بچم بميرم. ديشب اومدم خونه مامانم،(شب خونه نبود منو اورد تنها نباشم).ميدونستم امروز كار خاصي نداره واسه همين چند بار ازش پرسيدم فردا چيكاره اي و اينا هي ميگفت نميدونم و هيچي! شك كردم كه ميخواد مامانشو ببره خريد. ديشب تلفني يه بحثي پيش اومد و امروز كلا زنگ نزد تا ساعت ٤. گفت خوش گذشتا نميگي بيا دنبالم منم گفتم تو زنگ نزدي منم هيچي نگفتم. از اونجايي كه حسم هيچوقت بهم دروغ نميگه باز ازش پرسيدم امروز چه كارا كردي كه گفت و گفت تا اينكه رسيد مامانشو برد خريد! گفتم چجوريه كه ديشب نگفتي؟ چرا بهم اطلاع ندادي و همينجور يه ريز بحث كردم. (من بدون اجازش نميتونم تا سر كوچه برم) زور داره كه هر غلطي ميكنه بهم نگه.

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

يكي من گفتم يكي اون كه اره من بايد از تو اجازه بگيرم مامانمو ببرم و اينا. حالم از بچه ننه بودنش بهم ميخوره اي خداااا. گفت الان ميام اونجا تكليفمو باهات روشن ميكنم. اومد و باز بحث كرديم. بچه ها مامانش جادوگره بقران. شوهرم بي نهايت رو همه چيم حساسه واقعا زورم گرفت كه چرا من نبايد بدونم صبح با مامانش كدوم قبرستوني رفت. بعد بحثم گفت همين جا بمون و رفت بچه رو هم برد. تا دم در رفتم هرچي گفتم بچه رو بده نداد و گفت اخر شب ميارمش كه من مطمئنم نيستم. دارم دق ميكنم بي بچم، فقط يكسالشه شيرمو ميخوره اگه نيارتش من نابود ميشم. از ۵ تا الان ندیدمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه تو که میدونی بچه کوچیکتو میبره اینطوری نمیکردی میدونم سخته ولی به خاطر بچه باید کس نمیدادی قضیه رو

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

جان؟

عجب

این مردا میدونن ما مادر بی بچه تاب نمیاریم 

تحمل کن میاره 

نیاورد خودت فردا برو بچه رو بیار 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
حالا مامانشو برده خرید گناه کرده وظیفشه ب مامانش خدمت کنه ناسلامتی پسرشه بزرگش کرده باید ازتو اجازع ...

مامان منم زحمتمو کشیده بزرگم کرده چرا من نمیتونم باهاش برم بیرون و همیشه باید تحت کنترلش باشم؟ همه چی باید ۲طرفه باشه

ببین کاری که من جدیدا میکنم و اعصاب خودمو بچمو ارومه اینکه اصلا به شوهرم‌گیر نمیدم با خودم میگم منکه بهش اعتماد دارم دیگه هی زنگ نمیزنم پیگیر نمیشم اونم متقابلا همینجوری شده مردا خوششون نمیاد هی پیگیرشون باشی اصلا باهاش بحث نکن 

😐😐😐😐مامانشو برده خرید گناه کبیره کرده؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤