2777
2789
عنوان

از شوهرم دلسرد شدم

403 بازدید | 22 پست

بعد ی بحث من و خانوادش ک بیست روز خونه رو ول کرد رفت و اصلا نیومد تا اینکه خودم زنگ زدم ک بیاد خونه

حالا با اینکه سه ماه میگذره اما چند روزه ازش دلسرد شدم

واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨‍👩‍👦‍👦

من بودم ز نمیزدم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خونواده اش بیست روز نیومد خونه😨😨😨یاخدااا

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
من بودم ز نمیزدم

وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم

اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره&nbs ...

اوهوم من باشم میمیرررررم😣😣😣😣😣

سر ی بحثی ک کردیم ب خواهرش گفت

خواهرشم ب مادرشو بقیه

بعد پاشدن اومدن خونه من ک مشکلتونو حل میکنیم

آخرشم حرفایی منو نادیده میگرفتن

اما اگه توهینی از طرف من میشد مادرشوهر می‌شنیداما از طرف پسرش نمی شنید

واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨‍👩‍👦‍👦