hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
مردی که یه بار رفت بدونیدکه راه رفتنویادگرفته ازکجامعلوم که....امانمیتونم قضاوت کنم درموردایشون چونکه نمیدونم قضیه چی بوده ولی هرچی که بوده رفتارشون بالغانه نبوده
وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم
اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره&nbs ...
اوهوم من باشم میمیرررررم😣😣😣😣😣