2777
2789
عنوان

بچه ی یکماهه خفه شد😱

5977 بازدید | 181 پست

بچه هاپسر همسایمون یکماهه بوده ظهر شیر میخوره میخوابه مادرشم خوابش برده سینه اش راه تنفس بچه رو بسته و خفه شده .ساعت ۴یهو صدای جیغ و کمک تو ساختمون پیچید رفتیم دیدیم طفل معصوم کبودشده بدنش یخ یخ بود اوراژنسم اومد هرکاری کردن بچه برنگشت .شوهرشو خانواده اش اومدن چ جیغایی میزدن بنده های خدا .مادرشوهرش میگفت چقدر بهت گفتم بشین شیرش بده نخواب خوابت سنگینه اخر کستی بچمو.سوهرش میگفت چجوری خوابیدی اون بچه تو بغل دست و‌پا زده و نفهمیدی؟زنه لال شده بود طفلک .بچه ها سردرد شدیدی گرفتم.دعاکنید خانمه رو اذیت نکنه شوهرش.رفتن بیمارستان زنه حالش خراب بود😞😞😞

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دلم واسه بچه کباب شد

ولی خدا به زنه رحم کنه😢

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
وای گریه ام گرفت بمیرم الهی .من دخترم سه ماهشه هنوز جرات نکردم درازکش شیرش بدم بنظرم اشتباهه.بمیرم و ...

اینقدرم ناز بود سفید تپل😖😖😖 

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بمیرم برا مامانش.مگه دلش خاسته طفلکی خسته بوده خوب.😭😭

یاد روزای ید زندگیم افتادم.اه😋😭😭😭😭😭

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.