2777
2789

ی اسکراب خیلیی خوب برا پوست چرب معرفی کنید مرسی 💓بعدشم تو هفته چن بار استفاده میکنید؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

هن؟!!

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه بزن رو برگ آلوئه ورا باهاش اسکراب کن، ولی کلا زیاد اسکراب نکن پوستت شل میشه

مرسی😍😍 

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

پوست من معمولیه .ولی ماسک طلا و زغال خوبه بزن .اسکراپ هم وسیله ارایش فوشی ها دادن بپرس واسه پوست چرب کدوم بهتره .من زیتون پرتقال ایناش رو زدم .ولی میتونی تو خونه درست کنی اسکراپ واسه پاک سازی صورته میتونی یکم اب لیمو و شکر قاطی کنی یه رب بزار رو صورتت

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
اسکراب باید باشه تا چقدر میتونید هزینه کنید اصولا هفته ای یکبار من انجام میدم یا اسکراب یا لایه بر ...

قیمتش مهم نیس 

😐چی هن

هیچی عزیزم😂😂😂

سارای_مسخره😂#  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
بنظر من پس د اوردیناری بگیردی اسید میوشو عکسشم الان میفرستم

مرسییی

همین کافیه اسکراب خشنه البته اسکراب ماسک اوریاژم دارم الان ولی این ملایم ۱۰ مین میزاری بعد میشوری د ...

مرسی عزیزم😍😍😘😘خعلی لطف کردی💕همینو میگیرم پس