2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم. من کیست سه سانتی دارم. 38سالمه.پوستم شادابه. بدون لکه

آخه 3ماهه قرنطینم جایی درنیومدم آفتاب بخوره بهم بگم از اونه. این لکا میتونه از کبد چربم باشه شما اطلاع دارین؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
آخه 3ماهه قرنطینم جایی درنیومدم آفتاب بخوره بهم بگم از اونه. این لکا میتونه از کبد چربم باشه شما اطل ...

بله. گلم اگه کبدت درست کار نکنه یا یبوست داشته باشی لک قهوه ای میزنه. سعی کن مزاجتو درست کنی. مرتب اب بخوری. سبزی جات. میوه بخوری. چیزای سرد نخور بجاش گرمیجات بخور. یبوست دشمن کبده. مادر همه بیماریا.. کیسه بکش تو حمام با سفیداب

هر بار این درو محکم ببند برو
بله. گلم اگه کبدت درست کار نکنه یا یبوست داشته باشی لک قهوه ای میزنه. سعی کن مزاجتو درست کنی. مرتب ا ...

دقیقا من هم کبدم چربه هم متاسفانه یبوست دارم. پلی کیستیکم هستم.سردی چرا زیادنبایدخوردمگه اونم لک میاره؟

دقیقا من هم کبدم چربه هم متاسفانه یبوست دارم. پلی کیستیکم هستم.سردی چرا زیادنبایدخوردمگه اونم لک میا ...

بله. گلم لک میاره. چون رحم ت سرده.. تو پری حمام نرو. خودتو ببند ب گرمیجات خرما هسته شو بگیر وسطش گردو بزار سیاهدونه بریز روش مرتب استفاده کن هم کیستتو میبره هم رحمت گرم میشه اگه قاعدگی دردناکم داری خوب میکنه. اصلا دور فست فودو خط بکش. مغزیجات بخور مویز کشمش. خرما. تخم بلدرچین

بله. گلم لک میاره. چون رحم ت سرده.. تو پری حمام نرو. خودتو ببند ب گرمیجات خرما هسته شو بگیر وسطش گرد ...

ممنون گلم ک گفتی. درست میگین من همه اون کارای اشتباهو انجام میدادم. خدا خیرت بده عزیز😘

ممنون گلم ک گفتی. درست میگین من همه اون کارای اشتباهو انجام میدادم. خدا خیرت بده عزیز😘

فدات. برا لکه هات گوجه قاچ بزن شکر بریز روش رو صورتت ماساژ بده بعد از ده دقیقه بشور خیلی موثره یا ماست و نشاسته قاطی کن بزن یا ماست و زردچوبه.. ولی سعی کن گرمی مثه عسل ارده کنجد تو برنامه غذاییت بزاری. دارچین زنمفیل تازه💕😍ببخش خیلی حرف زدم🤩💟

فدات. برا لکه هات گوجه قاچ بزن شکر بریز روش رو صورتت ماساژ بده بعد از ده دقیقه بشور خیلی موثره یا ما ...

مرسی عزیزدلم خیلی کمکم کردی.حتما انجام میدم💖سپاس💖