2777
2789

من مامانم خواهرم مادرشوهرم که تقریبا هر پنج تا بچش شیر به شیر خیلی از اطرافیان من این طورن

اولش یه کم سخته اما اینکه هم بازی میشن خیلی خوبه آدم دغدغه تنهایی بچشو نداره الان دختر بزرگه من هشت سال با دومی فاصله داره تنها بزرگ شد ولی دومی وسومی هم بازیم تازه بزرگه تقریبا از آب وگل در اومده هشتمه اما کوچیکه پیش دبستانی اگه زودتر آورده بودم اونم الان بزرگ شده بود اما کوچیک خوبه که پشت همن

البته اگه واقعا به لحاظ روحی وجسمی آمادگی داری بیار

راستی به بچت شیر خودتو میدی

من شیعم،حیدر آقامه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دختر بچه ها عاقل ترن و زودتر به فهم و کمال میرسن... 😂

اصلا همچین چیزی نیست 

اصلااااااا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نوه همسایه مامانمینا دختره با سیب زمینی زده چش داداشش داغون شده 😅😅

😂😂😂 خب استثنا هم داریم...ولی در کل دختر بچه ها انگار زودتر متوجه حرفات میشن ، اطرافیان ما که اینطورین پسر بچه ها شیطون انگار داری با دیوار حرف میزنی ولی دختر بچه ها یه حرفایی میزنن که انگار با یه آدم بالغ داری حرف میزنی ...ولی خب به ژنتیک مربوط میشه،شیطنت ،هوش، عاقل بودن و...

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
میخام تا سنم کمه بیارم و تفاوت سنی بچم زیاد نباشه

منم برنامم بود زیر ۳۰ سه تارو بیارم خب دگ حالا ک تصمیمت جدیه توکل بخدا اقدام‌کن آخر تابستون انشالله خیره

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏