2777
2789
چرا🤣

عاشق خرید برا خونه ایم با شوهرم ،باورت نمیشه حوصلمون سر میره با شوهرم میریم فروشگاه خرید،حتی اگه چیزی احتیاج نداشته باشیم😅🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
واقعا؟کدوم شهر هستن؟

تهران ..الان مغازش اندازه جانبو و اینجور هایپرمارکتا شده 

فقط باید جایی مغازه بزنید شلوغ باشه هایمرمارکت نزدیکش نباشه 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید جنسش جور باشه همراه تخفیفات وجوایز

من یه هایپر مارکت میشناسم کلی مشتری داره نه جایزه میده نه تخفیف . فقط جنس و کالاهاش زیادن . از همه چی اورده . حتی خمیر دندان و مسواک و .... هم داره 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یکی از آرزوهای من داشتن یه هایپر مارکت اگه را بیافته خیلی خوبه بخدا خسته شدم از اینکه یکی زور بگه به ...

من دوست دارم کافیشاپ با ی رستوران کوچیک داشته باشم

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
۸۰یا ۹۰

۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین 

در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر 

هایپر سرمایه در حد یک میلیارد میخاد 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
۸۰یا ۹۰

۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین 

در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر 

هایپر سرمایه در حد یک میلیارد میخاد  د

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من دوست دارم کافیشاپ با ی رستوران کوچیک داشته باشم

انشالله به آرزوت برسی

۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین  در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر  هایپر سرما ...

آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته رونق میدیم چون رهن و اجاره هم نمیدیم

آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته ...

آهان پس مغازه اینا دارین 

انشالله موفق باشین

آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته ...

عزیزم شروع کنید حتما موفق میشید😊