mbhhh مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 عنوان خانومایی که شوهراشون هایپرمارکت دارن | مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 32 پست خانوما کیا شوهراشون هایپرمارکت دارن درآمدشون چطوریه؟ 1399/02/08 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 چرا🤣 عاشق خرید برا خونه ایم با شوهرم ،باورت نمیشه حوصلمون سر میره با شوهرم میریم فروشگاه خرید،حتی اگه چیزی احتیاج نداشته باشیم😅🤦♀️ این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 واقعا؟کدوم شهر هستن؟ تهران ..الان مغازش اندازه جانبو و اینجور هایپرمارکتا شده فقط باید جایی مغازه بزنید شلوغ باشه هایمرمارکت نزدیکش نباشه هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 بله شغل خوبیه خیلی خوبتر هم میشه اگه مغازه واسه خودتون باشه اجاره نباشه آره مغازه ی پدر شوهرمه اجاره نمیدیم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31689 باید جنسش جور باشه همراه تخفیفات وجوایز من یه هایپر مارکت میشناسم کلی مشتری داره نه جایزه میده نه تخفیف . فقط جنس و کالاهاش زیادن . از همه چی اورده . حتی خمیر دندان و مسواک و .... هم داره نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
rosasea عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 718 آره مغازه ی پدر شوهرمه اجاره نمیدیم پس عالیهب امید خدا بسم الله بگین
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 یکی از آرزوهای من داشتن یه هایپر مارکت اگه را بیافته خیلی خوبه بخدا خسته شدم از اینکه یکی زور بگه به ... من دوست دارم کافیشاپ با ی رستوران کوچیک داشته باشم هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13256 ۸۰یا ۹۰ ۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر هایپر سرمایه در حد یک میلیارد میخاد کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 عاشق خرید برا خونه ایم با شوهرم ،باورت نمیشه حوصلمون سر میره با شوهرم میریم فروشگاه خرید،حتی اگ ... اینکه خاصیت ما خانوماس البته اگه گرونی بزاره
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13256 ۸۰یا ۹۰ ۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر هایپر سرمایه در حد یک میلیارد میخاد د کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 اینکه خاصیت ما خانوماس البته اگه گرونی بزاره دقیقااااا این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13256 من دوست دارم کافیشاپ با ی رستوران کوچیک داشته باشم انشالله به آرزوت برسی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 ۸۰ یا ۹۰ میلیون فک نکنم هایپر بتونین بزنین در حد یه بقالی کوچیک در نظر بگیر هایپر سرما ... آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته رونق میدیم چون رهن و اجاره هم نمیدیم
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13256 آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته ... آهان پس مغازه اینا دارین انشالله موفق باشین کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 آخه تهران و بقیه شهرها فرق داره همم که قفسه و یخچالاشو داریم ضمنا فعلا از کمتر شروع میکنیم رفته رفته ... عزیزم شروع کنید حتما موفق میشید😊 هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 انشالله به آرزوت برسی مرسی😍 هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗