2777
2789

مستاجر محل خوب 

صاحبخونه پایین شهر

تعداد رای : 39
نظرسنجی
: ترجیح میدین تو یه محل خوب مستاجر باشین
9
23%
همون پول رو بدین پایین شهر خونه بخرین
30
76%
خدایا به دلمون آرامش بده😊

بعد خونه خریدن پس انداز کنید برید بالاشهربخرید . وگرنه بعد چندسال پول اجاره بالاشهر به اجاره پایین شهرم نمیرسه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

معلومه ک صاحبخونه بودن بهتره .

توخونه خودت نفسسسس میکشی چیه صاحبخونه داشتن همش باید حواست باشه خونه مردم چیزیش نشه 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرید خونه رو ترجیح میدم...اینجوری هم پولم رو تبدیل به سرمایه کردم هم میتونم کار کنم وبا گذشت زمان به تدریج خونمو بزرگتر کنم و بیارم جاهای بهتر 

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
وقتی پول رهن بدی هی ارزش پولت کم میشه ولی خونه بخری ارزش پولت زیاد میشه انشاالله دوباره پس انداز میک ...

یه خونه پایین شهر خریدیم ولی اصلا خوشحال نیستم 

تهرانی؟

کدوم منطقه ی تهران؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

میفهمم سخته ولی حداقل واسه خودتونه

خیلی از جاش ناراضی هستی بده اجاره خودتون یه کم بگذارین روش جای بهتر اجاره کنین

ولی اون طوری پولت از بین میره 

نگران نباش عوضش الان ارزش پولت کم نمیشه با این وضعیت تورم..اگه پولتو میدادی به رهن ی جا بالا شهر در عرص یکسال کلی ارزش پولت کم میشد

پولاتو جمع کن کمکم برو بالا شهر...

البته بهت پیشنهاد میدم با پولایی ک جمع میکنی طلا بخری تا ارزشش کم نشه

کدوم شهر؟کدوم منطقه خریدی؟خوشحال باش و سپاسگزاری کن که خونه بهتری گیرت بیاد 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
میفهمم سخته ولی حداقل واسه خودتونه خیلی از جاش ناراضی هستی بده اجاره خودتون یه کم بگذارین روش جای ب ...

چون توی غربت هستم دست تنها جمع کن و پهن کردن این خونه آون خونه سختم میشه . 

چون توی غربت هستم دست تنها جمع کن و پهن کردن این خونه آون خونه سختم میشه . 

عزیزم بنظرمن همون خونه ای ک خریدی زندگی کن پولاتو جمع کن بعد یجا بهتر بخر.

خیلیا آرزوشونه  یه خونه کوچولوداشته باشن اما برای خودشون باشه هی ازین خونه به اون خونه جابجا نشن 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )