2777
2789

عزیزم مطمن هستی زیگیل هست؟دکتر تشخیص داده؟گاهی ممکنه اشتباه کنی...گل کلمی وسفته؟میشه بپرسم چه شکلی؟

زیگیل همون اچ پی وی هست حتی اگر ضایعه هم فریز بشه ویروس تو بدن میمونه

مععععمولا اگر سن زیر ۳۰سال باشه با تقویت سیستم ایمنی در عرض دوسال از بین میره

البته اگر متاهل هستی قطعا همسرتون هم دارن وباید درمان بشن

اول ازهمه باید تست بدید که بدونن نوع پرخطر دارید یاکم خطر وتست کولپوسکوپی بدید که متوجه بشن به دهانه رحم هم اسیب زده یانه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمن هستی زیگیل هست؟دکتر تشخیص داده؟گاهی ممکنه اشتباه کنی...گل کلمی وسفته؟میشه بپرسم چه شکلی؟ ...

بله سه تا دکتر رفتم گفتن زگیله.

شما دکتر سراع دارین تو شیراز واس این مسئله؟

عزیزم درخواستمو قبول میکنی تو خصوصی  پیام بدم

قبول کردم گلم بیا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم منم زگیل تناسلی داشتم با همینا خوب شدم.............واسه همین بهت گفتم

سلام شما چند مدت از این و قرص و پماد استفاده کردی و خوب شدی  برای زگیل تناسیل لطفا جواب بده من خیلی اذیتم 

تهرانم......قرصشو شش ساعتی بخور پمادشم مرتب بزن.......مال من درعرض یکهفته کلا رفت شرمنده ولی حتی داخ ...

زگیل داخل واژن هم رفت ببخشید شما پماد زدی داخل چژن یا فقط اطرفش و توی یه هفته خوب شدی دوباره  زگیل جدید نزده 

زگیل داخل واژن هم رفت ببخشید شما پماد زدی داخل چژن یا فقط اطرفش و توی یه هفته خوب شدی دوباره  ز ...

بله مال من کامل از بین رفت واقعیتش چون قرص و پمادم تمام شد موجود ندارم که عکس بگیرم ولی از داروخانه تهیه کردم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387