2777
2789

سلام دوستان من دفعه اوله که اینطوری میشم از روز تخمک گذاری لکه بینی داشتم تا ۲۵ سیکلم که خونریزی خفیف روشن شد البته صبحا...بعد ظهر لک قهوه ایی میشه و شب پاک میشم کسی بوده اینطوری باشه باردار باشه...من هرماه پروژسترون میخورم برای منظمی پری...وهرموقع خوردم حتی ترشحم نداشتم 

ببین من ۱۶ سال میگذره ازبارداریم ولی یادمه که تو زیر ۳ ماهگی لکه قهوه ای می دیدم و فکر میکردم عادیه تا دور از جونت به خونریزی افتادم و دکتر گفت عفونت داری و خلاصه ۷ ماه تمام خوابیدم ..پس حتما توجه کن چون باعث سقط میشه ..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من ۱۶ سال میگذره ازبارداریم ولی یادمه که تو زیر ۳ ماهگی لکه قهوه ای می دیدم و فکر میکردم عادیه ...

الان که ۲۷ سیکلم تست بزنم نشون میده...پس فردا موعد پریمه هنوز

از اینا زیاد سر در نمیارم ..😄یعنی دوره ات ۲۷ به ۲۷ هست؟

عزیزم سیکلم ۲۸ روزه اس امروز ۲۷ سیکلم....از ۱۳ سیکل لکه بینی دارم میگم ینی ب نظرت تست نشون میده ؟؟ ایا احتمال بارداری هست؟؟؟

عزیزم سیکلم ۲۸ روزه اس امروز ۲۷ سیکلم....از ۱۳ سیکل لکه بینی دارم میگم ینی ب نظرت تست نشون میده ؟؟ ا ...

فکر نکنم نشون بده آزمایش خون مگر بدی ..بزار چند روز بگذره انشالله که خبرای خوب داشته باشی ☺

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
فکر نکنم نشون بده آزمایش خون مگر بدی ..بزار چند روز بگذره انشالله که خبرای خوب داشته باشی ☺

ممنون گلم....خیلی نا امیدم خیلی...ولی نمیدونم چرا اینطور شدم صبحا دل دردم دارم ولی بعدظهرخوب میشه 😢😢😢