2777
2789
عنوان

یه چیزی هوس کردم اسمشو بلد نیستم

179 بازدید | 16 پست

هم اتاقیم که جنوبی بود درست میکرد خیلی خوشمزه بود

هسته خرماهارو درمیاورد و به جاش گردو میزاشت

و یه چیزی شبیه حلوا درست میکرد میریخت روش

اسمش چیه؟

اون حلوا رو چه جوری درست میکنن؟

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگینک،کره رو میزاری روی شعله تا اب بشه بعد ارد الک کرده رو بهش اضافه میکنی و هم میزنی شعله زیرش نباید زیاد باشه انقدر میزاریش تا رنگ ارد برگرده و تقریبا قهوه ای روشن بشه میتونی اخر کار بهش یه خورده دارچین هم اضافه کنی،بعد میزاری کمی که سرد شد میریزیش روی خرماها که اماده کردی،اخر سر میتونی روش رو با پودر نارگیل تزیین بکنی و نوش جان کنی

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
رنگینک،کره رو میزاری روی شعله تا اب بشه بعد ارد الک کرده رو بهش اضافه میکنی و هم میزنی شعله زیرش نبا ...

ممنونم

چقدر کره و آرد؟

بستگی داره که چقدر بخوای درست کنی عزیزم موادت باید مثل حلوای شل باشه

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن

مثلا میتونی برای یک پیمانه ارد 100تا 150گرم کره بریزی یا اگه خواستی چربیش کمتر باشه کمتر

مادر من داخل ارد پودر کاکائو هم میریزه که من خیلی دوست دارم

خواهش میکنم عزیزم ایشالا که درست کنید و حسابی لذت ببرید  

منم ی چیزی یبار همسایمون ماه رمضون اورد برامون خیلی خوشمزه بود خیلی دلم میخواد ولی اسمشو نمیدونم .مستاجر بودن الانم رفتن نمیتونم بپرسم ازش😔حالت فتیر بود انگار توش سیب زمینیم داشت خیلی خوشمزه بود همسایمون ترک بودن و دستپختش واقعا عالی بود.(البته ب غیر از شیر برنجش ک چهارشنبه سوری اون سال درست کرده بود اورده بود حیاط من خوشم نیومد شور میخوردن ولی بقیه دستپختشو دوست داشتم).

اگه کسی میدونه اون فتیره چی بود بگه واقعا دلم  میخواد😫😫😫

منم ی چیزی یبار همسایمون ماه رمضون اورد برامون خیلی خوشمزه بود خیلی دلم میخواد ولی اسمشو نمیدونم .مس ...

خوب یه تاپیک بزن ترکها رو صدا کن تا بیان بگن چی بوده

خوب یه تاپیک بزن ترکها رو صدا کن تا بیان بگن چی بوده

حوصله تاپیک زدن ندارم😁😁😁😁خیلی تنبلم .این بمونه همینجا اومدیم و خدا خواست یکی دید و منم ب مراد دلم رسیدم 😂😂😂😂