رنگینک،کره رو میزاری روی شعله تا اب بشه بعد ارد الک کرده رو بهش اضافه میکنی و هم میزنی شعله زیرش نباید زیاد باشه انقدر میزاریش تا رنگ ارد برگرده و تقریبا قهوه ای روشن بشه میتونی اخر کار بهش یه خورده دارچین هم اضافه کنی،بعد میزاری کمی که سرد شد میریزیش روی خرماها که اماده کردی،اخر سر میتونی روش رو با پودر نارگیل تزیین بکنی و نوش جان کنی
گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گل ها، زشت یا زیبا مکن خوب دیدن، شرط انسان بودن است عیب را، در این و آن پیدا مکن
منم ی چیزی یبار همسایمون ماه رمضون اورد برامون خیلی خوشمزه بود خیلی دلم میخواد ولی اسمشو نمیدونم .مستاجر بودن الانم رفتن نمیتونم بپرسم ازش😔حالت فتیر بود انگار توش سیب زمینیم داشت خیلی خوشمزه بود همسایمون ترک بودن و دستپختش واقعا عالی بود.(البته ب غیر از شیر برنجش ک چهارشنبه سوری اون سال درست کرده بود اورده بود حیاط من خوشم نیومد شور میخوردن ولی بقیه دستپختشو دوست داشتم).
اگه کسی میدونه اون فتیره چی بود بگه واقعا دلم میخواد😫😫😫