2777
2789
عنوان

ماماناي باتجربه بيان

33 بازدید | 11 پست

مامانا واسه خريد لباس سايز صفر چند دست بگيرم؟سرهمي يا پنج تيكه؟كلا سايز صفر واسه نوزاد چندكيلو با چه قدي خوبه؟

لباسارو ايراني ميخوام بگيرم 

سایز صفر واسه شش تا دوازده ماهه 

سرهمی

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني چي ٦تا ١٢ماهه!!!!

یعنی از ۶ ماه تا ۱۲ ماه دیگه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

سایز صفر واسه صفر تا 3 ماهه اما معمولا تا یک ماه اول قابل استفاده ست و زود کوچیک میشه

سایز صفر یه دست 5 تیکه بگیر.

سرهمی هم سایز 3 تا 6 ماه بگیر چون سایز صفرش واقعا کوچیکه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
يه دست پنج تكه كم نيست؟البته يه سرهمي بيمارستاني ميگيرم

من یه دست خریدم البته تیکه جدا خودم گرفتم.

یه مانتو یه رکابی زیر دکمه یه آستین کوتاه زیر دکمه دو تا شلوار جوراب و دستکش و کلاه.

یه دستم بیمارستان داد.سایز صفر تا 3 هفته اندازه پسرم بود.

بعدش سایز 1 پوشیدم واسش.

کلا بستگی به وزن بچه داره.

میتونی سایز 1 تنش کنی و لبه آستین و شلوارش رو تا بزنی

اي جان خدا حفظش كنه شايد ني ني من انقدر نباشه چون پسرا درشت ترن.تيرماه ايشالا

فدات بشم به سلامتی زایمان کنی.

چون هوا گرمه لباس ضخیم زیاد نگیر.

یه سرهمی سایز 3تا 6 ماه بگیر که خواستی واسه چکاب ببریش بیرون اونو بپوشی رو لباساش.