2777
2789

بچه ها اسم نی نی هاتون چی میزارین ؟؟؟نی نی من پسره کمک ام کنین یه اسم شیک بزارم 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  تواین قضیه خیلی مشکل دارم نی نی من احتمال زیاد پسره با شوهرم سر اسم به توافق نمیرسیم من امیر علی وایلیا دوست دارم اون سپهر وآرمان

منم  تواین قضیه خیلی مشکل دارم نی نی من احتمال زیاد پسره با شوهرم سر اسم به توافق نمیرسیم من ام ...

منم با طایفه شوهر درگیرم تنها نیستی خواهر فقط تنها خوبیش اینه هرچی من بگم شوهرم قبول میکنه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

اسم دخترم آوا احتمالا پسرم رو پارسا بزارم

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!
نه ایمنی ندادم دکترم ننتوشت

علت بارداري پوچ من انتي فسفوليپيد خونم يكم بالا بود 

كن دكتر گفت غلظت خون داري نميذاره خون درست ب جنين برسه خونت سفت ميشه من از قبل باردازي تا خالا دارم اسپيرين ميخورم بعدم كه بيبي مثبت شدم هپارين بهم داد گفت اكسيژن رساني ب جنين ميشه

و سرمivig زدم نزديك ب ٤مليون 

خانما من تکونای نی نی رو گاهی خیلی پایین حس میکنم شما هم اینطور بودین مشکلی نداره

کلا تو بارداری همه چی طبیعیه تا حد مرگ

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!

من پنج هفتمه

چندروز پیش لک بینی داشتم رفتم دکتر شیاف داد انگار امروز خداروشکر تموم شده لک بینی

خیلی استرس دارم تابیاد بشه هشت هفته من نمیتونم تحمل کنم

برام دعا کنید.

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اسم دخترم آوا احتمالا پسرم رو پارسا بزارم

به سلامای خدا برات نگهشون داره عزیزم