2777
2789
عنوان

جواب خیانت

322 بازدید | 29 پست

سلام.به نظرشما وقتی نمیتونیم جدابشیم وقتی همسرمون برای بار دوم خیانت کرده با همون نفر قبلی تو تلگرام ومیگه این کارو نکردمو کتمان میکنه وپشیمونم نیست ومعذرت خواهیم نمیکنه چه سیاستی به کار بگیریم تا هم قوی باشیم هم ظاهرمونو خوب نشون بدیم هم حرص همسرمونو دربیارم.یکی از چیزایی که اذیتم میکنه اینه که توجمع بخام باهاش خوب باشم.ولی وقتی میدونی طرف پشیمون نیست از کارشو ممکنه بازم تکرار کنه یاحتی ازش بیرون نیومده باشید چکار کرد وقتی نمیتونی جدابشی؟من که اول به خدا سپردم که جوابشو بده بعد میخام ببینم به نظر شما چجوری زندگی کنم که دیگه خیانت کردنو نکردنش برام مهم نباشه ولی باسیاست خودمو خوب نشون بدم ودرعین حال حرصش بدم.من بچه ندارم ونزدیک ده ماه خونه خودمم وتوشهر غریب هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیتونی جدا شی بجای لجو لجبازی کردنش باهاشو تلخ کردن اوقات خودتو شوهرت بهش محبت کن خودتو بزن ب اون راه ک انگار نمیبینی خیانت میکنه 

آدمی ک قصد جدایی نداره خیانتو بروی طرف نمیاره ک پرو نشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با سلام. تا بچه دار نشدی بزن به چاک

بچه بیاری بدبختی 

مطمئن باش باید تو بارداری روز و شب گریه کنی که شوهرم یه روز با مهلاس فردا با شهلاس

همین الان اقدام کن برای طلاق 

یا هیچ وقت بچه دار نشو تا 100 درصد درست نشده و نتونستی رو سرش قسم بخوری

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃

یه روانشناسی میگف که وقتی یه شوهر خیانت میکنه زنش زود میره طلاق میگره درحالی که شما زن اون آقا هستین و در هیچ شرایط نباید میدان رو خالی کنید کسی که باید بره شما نیستید اینم بدونین که شما سختی های زندگی رو با شوهرتون تحمل کردین ولی اگه برین اون میاد و بدون سختی با شوهرتون زندگی میکنه پس میدون رو خالی نکنین و شوهر و زندگیتونو حفظ کنین حالا به هر قیمتی

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

منم میخواستم مثل تو تاپیک بزنم عین حرفای منه 

همسر منم همش کتمان میکنه تا نصفه شب فقط پیام میده کنارمم نمیخوابع براشم مهم نیس کجا میرم کجا میام

فقط منم که دارم آب میشم داغون میشم ذره ذره

تو جمع اصلا باهاش بگو بخند نکن که فردامشکلی میش اوند بگن مرده که تو جمع باهاش خوب بود

تو جمع فک کن اون نیس خیلی اروم باش بد دهنی نکن اصلا خیلی عادی

چون ما راه برگشتن فعلا نداریم و چاره ای هم نیس 

من از دیشب قسم خوردم هیجی نگم نه در مورد اتفاقای بیرون نه در مورد خانوادش نه درمورد کارش نه در مورد آینده

اون که مارو ول کرد تنها باشیم مام مثل یه همخونه ای فعلا زندگی‌کنیم تا اگه بعدها راهی پیدا شد جدا بشیم