2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه بگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست

اگه شیر نخورده فشارش یه دفعه میفته با قاشق کوچیک آروم شیر بریز تو دهنش بهش بده ببین میخوره

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قطره چکون و سرنگ دارم میدم بهش کم کم 

آره خوبه ما بچه خواهرم شیر خیلی آروم میخورد و کم میخورد بخاطر اینکه فشارش نیفته دکتر گفت اینجور بهش بدید فقط سرنگ هواست باشه یک دفعه نریزه داخله دهنش بپره گلوش سعی کن شیر رو تویه لُپش بریزی یا زیر زبونش که خفه نشه دور از جون

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
پس بهش زمان بده. و بزار خودش هم تمایل داشته باشه. اجبارش نکن

آخه بچه دوماهه از دیشب ساعت۱هیچی نخوره نمیشه که بزاره تا خودش بخواد فشارش میفته

کردم این کارارو  😭

عزيزم دست بزارب گوشش ماساژبده اگ گريه کردياسرشوهي ميتابون طرف گوشش يدون گوشش دردميکن

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

عزيزاگ بچت دوماهشه گوشش دردميکن مث پسرمنه يکم پمادديکلوفناک بمال دورگوشش يکمم پنبه گرم کن بزارروش يکي ازاين کلاهاهست ک بندداره بکن سرش ببندي کلاديگ ک بندنداره بزاررواون کلاه سريع خوب ميش بادرفته توگوشش گوش دردشده

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
عزيزاگ بچت دوماهشه گوشش دردميکن مث پسرمنه يکم پمادديکلوفناک بمال دورگوشش يکمم پنبه گرم کن بزارروش يک ...

باشه حتما اینکارو میکنم چون گریه میکنه دستشو میبره سمت گوشش . شک کرده بودم