2777
2789

سلام دوستان اگ ميخاين ي بچ آروموخوش خنده خدابهتون بده تودوره بارداري دستدون روبزارين روشکمتون روزي7باردعاي نادعلي روبخونيدفوت کنيدب شکمتون من بچم4ماهشع اصلانفهميدم کي شد4ماه خداروشکر..تاحالااصلامشکلي نداشتع ن گوش دردن بيقراري ن مث بعضي ني ني هاک شب ماماناروکلافع ميکنن تاصب بيداربمونن امتحان کنيد خودتون ميفهمين چ گفتم

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

یه راهکار بدع بچه من شیطون شه خخخ البته هنو نیومده نمیدونم میخواد چی بشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

ممنونم عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره من امروز فهمیدم باردارم البته علائم داشتم دعا کن بارداریم راحت باشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسراولم شباتاصب باشوهرم تابش ميدادم تاآروم بش حالاخواب بردنش پيشکش😉امااين پسرمواين دعاروخوندم خداييش اينقدآروم وخوش خنده ک تاچش واميکن اول ميخنده همع بچ هابيداربشن ازگريشون متوج ميشيم طرف بيداره پسرم ازصداخوردن دستش ميفهمم بيداره

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

خوندن سوره محمد هم خوبه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
ممنونم عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره من امروز فهمیدم باردارم البته علائم داشتم دعا کن بارداریم را ...

انشالاعزيزم همونطوربش ک ميخاي

مرسی عزیزم منم همش به این فکر میکردم چیکار کنم که نی نی آروم و خوش اخلاق بشه . حتما اینکارو انجام می ...

انجام بده عزيزم خيلي نتيج ميبيني تجربه داشتم ک گفتم

یه راهکار بدع بچه من شیطون شه خخخ البته هنو نیومده نمیدونم میخواد چی بشه 

توبارداري يکي ک شيطونه روببين دلت براش ضعف بره همون ميش خخخخخ

توبارداري يکي ک شيطونه روببين دلت براش ضعف بره همون ميش خخخخخ

خودم 😑😑😑😑😑 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ممنون عزیزم گفتی

فدات