2777
2789

سلام عزيزاخوبين انشالاک بارداري موفقي داشته باشين دوستاي گلم ماه هشتم سعي کنيدزيادحمام بريدتاموقع زايمانتون..وامازيردوش سينتونوفشاربدين يابدوشيدهرچنداگ چيزي نيادتاماه نهم همين کاروکنيداين باعث ميش اون مايع اول سينه سريع ترخالي بش وزودترسينتون ب شيربيادوانشالاوقتي زايمان کردين موقع شيردادن مشکلي ندارين براکم بودشيرواحتياج ني چيزي خاطرزيادشدن شيربخورين جوري شيرپيداميکنيدک موقع شيردادن يادمن ميکنيدالبت دعايادتون نره اين ترفندازتجربع بدست اومده خودتون متوج ميشيد

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

ووی چجوری فشار بدیم من نمیتونم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزاي من اين ترفندو دکترسربچ اولم بهم گفت اين مايع اول سينع بخاطرتحريک اوليه سينس چون ميخادب شيرتبديل بش اونرنگه من خودم امتحان کردم وخداروشکرهيچ مشکليم نداشتم براموقع شيردادن برابحث زايمان زودرسم اشتباس چون نوک سينع موقع دردزايمان باعث زايمان ميش ن دوشيدن سينه اين حرفومن روتجربه گفتم چون تو3تازايمان امتحان کردم

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
عزیزم همون مایع اولیه که بیرنگه کلی برای بچه فایده داره و مثل یک واکسن برای بچه عمل میکنه و سعی نکنی ...

عشقم اگ برابچ فايده داشت ک بي زبونا اينقدگريه نميکردن وقتي بيمارستاني زورميزني تايقطره ازاون بيرنگاياهمون آغوزبيادبعدم سيرنشه من بچم شيرميخوردميخوابيدبازوربازشيرميدادم اماهم اتاقيم همش سينش دهن بچش بودبازم گريه ميکرد