2777
2789
عنوان

بیش فعالی

4309 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من ی پسر 5 ساله دارم که نقص توجه و تمرکز داره که ی نوع بیش فعالیه .تا حالا سما همچین موردی دیدین؟من هم روانپزشک بردم و هم مغز و اعصاب الان موندم که داروهای کدومو بدم.مغز و تعصاب کپسول استراموکس داده که ده روز بدم بعد ریتالین شروع کنم و ی شربت به اسم پیراستام

و روانپزشک ریتالین و رسپریدون نوشته

کاربر قدیمی ام 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به دومی داروهای اولی رو می گفتی تا راهنمایی کنن به نظر من روانپزشک 

مغز و اعصاب گفت ریتالین و رسپریدون ی کار میکنن تقریبا ریتالین بده .ولی کلا میخوام بدونم تو این موارد نظر کدوم دکتر بهتره 

کاربر قدیمی ام 😊
کرمان

پس دوری کرج ی دکتری میشناسم فن این مشکلات بدون قرص دارو از انگلیس میاد البته من برای مشکل دیگه پیشش رفتم که همه راضی بودیم

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
منم بچه ام این مشکل رو داره .برای من دکتر مغز و اعصاب همون اول ریتالین شروع کرد رسپریدون هو نساخت به ...

اللن چطوره؟بهتر شده؟میتونه نقاشی بکشه.یا پازل و لگو بازی کنه پسر من امسال میره پیش دبستانی میترسم اونجا براش مشکل میش بیاد

کاربر قدیمی ام 😊

به نظر من شما باید با روانپزشک کلا در ارتباط باشین. حالام جای تو باشم داروهای روانپزشکو شروع میکنم. بعد یه مدت اگه خوب بود که هیچ. اگه نه دوباره میرم پیش خودش یا نهایت روانپزشک دیگه. چون این بچه ها مدت ها باید تحت نظر باشن گاهی نیاز به مشاوره اینام دارن. روانپزشک هروقت لازم بدونه ارجاع هم میده. مغز و اعصاب بیشتر برای سردرد و بی حسی اندام ها و تومور مغزی ایناس. مشکل بچه شما بیشتر از اینکه جسمی باشه مربوط به روان هست. همون بحث تمرکز و اینا. 

یه خانم مستقل و قوی 
اللن چطوره؟بهتر شده؟میتونه نقاشی بکشه.یا پازل و لگو بازی کنه پسر من امسال میره پیش دبستانی میترسم او ...

انشالله طوریش نمیشه شما زود متوجه شدی من بعد از آمادگی فهمیدم و دوران آمادگیش سخت گذشت .الان هفتم میخونه و درسش هم خوبه معدلش ۱۹ شده بود نیمسال قبل.

به نظر من شما باید با روانپزشک کلا در ارتباط باشین. حالام جای تو باشم داروهای روانپزشکو شروع میکنم. ...

ممنونم داروی مشترک هر دو ریتالینه با این تفاووت که مغز و اعصاب ی قرص نوشته اول بدم اگر ساخت بعد ریتالین شروع کنم انگار ی چیز ضعیف تره.ی دل میگم فقط همینو بدم اخه کلی دارو هم برای معده و الرژیش میخوره

کاربر قدیمی ام 😊
اللن چطوره؟بهتر شده؟میتونه نقاشی بکشه.یا پازل و لگو بازی کنه پسر من امسال میره پیش دبستانی میترسم او ...

ببخشید ممکنه چندتا از علائم  ش رو بگی پسر من اصلا گوش نمیده وقتی چیزی رو واسش توضیح میدم فقط میخواد کار خودش رو انجام بده. با خودم میگم نکنه بیش فعاله ولی خودمو توجیه میکنم از بچه 4 ساله چ انتظاری داری ...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند