2777
2789
عنوان

دعا کنید ازدواج کنم ولی مادر نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 36 پست
چطوری دلتون بچه نمیخاد من ۱۹ سالمه و مجرد اسم بچه ک میاد میمیرممممم    

به مسئولیتش فکر میکنم

به یه سری اخلاقای بد شوهرم

به اینکه آیا درسته یه موجود بیگناهو وارد یه زندگی کنم یا نه؟؟

وگرنه کیه که دلش بچه نخواد

استارتر برات صلوات میفرستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اول من 😢😭

لذت ببرازاین دوران که بعدا سخت دلتنگش میشی من ۲۴ازدواج کردم همش میگم کاش۲۷ازدواج میکردم که پخته تر میبودم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
شما هایی که میگین بچه نمیخواین اگر برین دکتر بفهمین بچه دار نمیشین خودتون رو به آب و اتیش میزنین تا ...

نه من نمیخوام سنمم گذشته اینقد خوشبخت نیستم که بخوام مادر شم 

نه من شوهر میخوام  😢😭

زشته دختر قباحت داره😒😒😒😒😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😘😁😘😁مااسم شوهرمیاوردن ده تاسوراخ قایم میشدیم خدایا این دهه هشتادیا چی میگن چی میگن ؟؟؟😂😂😘😘😘😘

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
شما فرصت داری درس بخون استقلال مالی داشته باش   من 31 سالمه گلم با شما فرق دارم  

منم ۳۳ سالمه دوماهه عروسی کردم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
نه من نمیخوام سنمم گذشته اینقد خوشبخت نیستم که بخوام مادر شم 

واااااا نگو من تازه میخام مادر بشم از شمام بزرگترم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️