2777
2789
عنوان

سلام کسی احکام بلده ؟

96 بازدید | 18 پست

برای لکه قهوه ای قبل از پریود سوال دارم

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنبه اخرین قرص پیشگیریمو خوردم حالا رفتم دسشوی اون داخل🙈 یه لکه قهوی بود مابقیش سفید حالا نمیدونم چه گلی بسرم بگیزم

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢
خب

عزیزم‌مشکلمو گذاشتم درمورد سوال احکامم شما میتونی کمک کنید

عزیزم میتونی کمکم کنی

روزه رو نیت کن بگیر تا قبل اذان ظهر دیگه مشخص میشه به مرجع هم زنگ بزن تا قبل اذان ظهر هیچ مشکلی نداره روزه نیت کنی

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
من شنبه اخرین قرص پیشگیریمو خوردم حالا رفتم دسشوی اون داخل🙈 یه لکه قهوی بود مابقیش سفید حالا نمیدون ...

الان وقت پریودتونه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اگر وقت پریودتونه نزدیکه اولین لکه رو که دیدی شروع پریود هستش روزه نباید بگیری ولی نه اگر نیست غسل کن برا احتیاط روزت روبگیر فردا ببین اگر ادامه دلشت یعنی جلو انداختی و پریودیذ

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بله دبکه تااخر هفته باید بیاد 

پس پریود شدی 

قرص زد بارداریا اینجوری شده میبینی چنتاش مونده هنوز ولی پریود شدی منم تجربه کردم

لک خونی نیس همون ترشحات سفید و قهوهای بودن باز حکم همون حیض میشه من این دربدریو تاتمام شدن پریودمم دارم