2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

م نمیتونم با کسی زندگی کنم چون مشکل شخصیتی دارم

چه مشکلی داری؟ 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خوب باید بری پیش روانشناس تا کمکت کنه مشکلاتت حل شه عزیزم رفتی تا حالا یا نه

دارم میرم ولی میگ اینو انجام بده اونو انجام بده بابا م ی عالمه مشکل دارم نمیتونم حللش کنم دیگ بسسمه

وسواسی خجالتی عدم قاطعیت عاشق نبودن

از کی خجالت میکشی ؟ فک کن هویجن همه خجالت نکش 

قاطع باش یادبگیر فقط به خودت و خانوادت اهمیت‌بدی 

چه جور وسواسی داری؟ 

چرا عاشقش نیستی؟ اونی که میخواستی نیست؟

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
از کی خجالت میکشی ؟ فک کن هویجن همه خجالت نکش  قاطع باش یادبگیر فقط به خودت و خانوادت اهمیت‌بد ...

وسواس فکری ک ژنتیکیه

اضطرابم دارم

عاشقش نیسسم چون ا نوجوونیم با جنس مخالف مشکل داشتم

دارم میرم ولی میگ اینو انجام بده اونو انجام بده بابا م ی عالمه مشکل دارم نمیتونم حللش کنم دیگ بسسمه

عزیزدلم باید خودتم کمک کنی به خودت به نظرم باید اول یه دوست خوب داشته باشی که هم بهت انرژی بده هم کمکت کنه و پایت باشه جیک و پوک زندگیتو بدونه و دلسوزت باشه یه همچین کسی هست تو زندگیت عزیزدلم همسرت گناه داره بخدا یه روزی میاد که پشیمون میشی آرزو میکنی یه لحظه برمیگشتی عقب

ب خاطر شخصیتم حتتا دوسس صمیمی ندارم

بخدا عزیزم خودت باید به خودت کمک کنی به نظرم دوتا کار باید بکنی که خیلی تاثیر داره اول رابطتو با خدا قوی کن حتما احتیاج نیست که نماز بخونی تو دلت با خدا حرف بزن زیر بارون موقع شب موقع اذان وقتی مناره مسجد میبینی با خدا حرف بزنی آروم میشی دوما باید بری تو طبیعت پارک سبزه زار کنار رود اینا به آرامشت کمک میکنه در ضمن سعی کن از آدمای که به هر طریقی بهت حس بد میدن دوری کنی اصلا باهاشون در تماس نباش و سعی کن یه دویت خوب پیدا کنی یکی که واقعا دوست باشه باهات اگه همسرت باشه بهتره من الان وفتی از زمین و زمان خستم فقط با همسرم درددل میکنم چون بهترین دوستمه البته دوستای خوب زیاد دارم ولی ترجیح میدم حرفامو بیشتر به همسرم بگم چون واقعا درکم میکنه

بخدا عزیزم خودت باید به خودت کمک کنی به نظرم دوتا کار باید بکنی که خیلی تاثیر داره اول رابطتو با خدا ...

با همسرتون ح میزنین چون علاقه دارین بش ولی م اصا ندارم