2777
2789
عنوان

بوووووررررررس .... تجربه داراش بیان ! خوبه یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

به هیچ عنوان وارد بورس نشو تو این شرایط که کل دنیا بورسش اومده پایین ایران برعکس شده دلیلش هم مشخصه تمام شرکتهایی که بوی ورشکستگی شنیدن سهام شون رو ریختن تو بورس و به مردم میفروشن و چند روز دیگه سفوط و ضررش میره به جیب مردم مثل پدیده باید بدوید دنبال پولتون

اگه میخوای از نوسانات استفاده کنی باید یکی باشه بهت سیگنال بده ولی اگه دیدت بلند مدته احتمال سود بیشتره

و طبق پیش بینی خیلیا الان اوضاع بورس خوبه ولی احتمال زیاد در آینده یکم وضعیتش خراب بشه

من خودمم دارم وارد میشم اما با حداقل سرمایه و فقط عرضه اولیه میخرم چون قطعا سود داره اما ممکنه زیاد نباشه تا قعلا تجربه کسب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بورس رو بلدین عالیه الان،من سه ماه پیش ۱۱ میلیون طلا فروختم گذاشتم تو بورس الان شده سی میلیون

البته شوهرم خیلی وارده و درسشو خونده،وگرنه کسی که بلد نباشه احتمال ضررش خیلی بالاست 

به هیچ عنوان وارد بورس نشو تو این شرایط که کل دنیا بورسش اومده پایین ایران برعکس شده دلیلش هم مشخصه ...

وای جدی ؟ 😨😨😨 شایدم با مقدار کمتری شروع کردم با دوسه تومن ببینم چطور میشه اوضاع😨 ممنون ک گفتین 

شما هم تو بورسین ؟

به هیچ عنوان وارد بورس نشو تو این شرایط که کل دنیا بورسش اومده پایین ایران برعکس شده دلیلش هم مشخصه ...

عزیزم بورس قوانینی داره،اصلا نمیشه الکی سهام رشد کنه،چون سود بانک ها کم شده بورس رشد کرده

خیلی خوبه ... میشه احتمالی گفت با ۳۰ ۴۰ تومن چقدر در ماه سود میکنی ؟

ببین عرضه اولیه همیشه سود داره

و اینکه همه تخم مرغات تو یه سبد نچین

یعنی ۳۰ میلیون برو ۱۰ تا سهم بخر  نه دوتا سهم

عرضه اولیه همیشه ۳ یا ۴ برابر میشه

فکر یه سهمی بخری ۵ میلیون بعد این سهم ۴ برابر بشه یهو تو یکسال ۵ میلیونت میشه ۲۰ تومن

حتی اگه نخوای پولتم تو بورس بکشی بیرون و هی مامعله کنی هم سالی ۶۰ درصد سود میدن حساب کن ۳۰ تومن ۶۰ درصدش چقد میشه

بانک نهایتا ۲۰ درصد میده

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
نه نیستم اما اینو شنیدم تازگیا هم که همه راهی بورس شدن بنظرم این خیلی غیر عادیه

سال ۹۷ ،که همه چی شد سه برابر ،هر کی تو بورس سرمایه داشت، سه برابر شد سرمایه ش

الانم رو به رشده،حتما گاهی ریزش میکنه و این طبیعیه ،ولی روند کلیش مثبته

باید سهام شرکت های معتبر رو بخرین

ببین عرضه اولیه همیشه سود داره و اینکه همه تخم مرغات تو یه سبد نچین یعنی ۳۰ میلیون برو ۱۰ تا سهم ب ...

اینطوری درصد ضرر توش خیلی کمه درسته ؟

کاش یه راهنمای خوب پیدا بشه ادم با خیال راحت میرفت جلو خیلی دو دلم فقط میخام ضرر نکنم حداقل 

عزیزم بورس قوانینی داره،اصلا نمیشه الکی سهام رشد کنه،چون سود بانک ها کم شده بورس رشد کرده

خب قوانین بورس تو همه جای دنیا تقریبا یکیه تو این شرایط کرونایی و رکود اقتصادی تقریبا تمام بورسها پایین اومدن که طبیعی هم هست بجز ایران که کلا پولشویی و سیاست های غلط اقتصادی و بی ارزش شدن پول در نتیجه سیاستهاشون فراوون دیده میشه و سابقه هم داشته بنظرم کشوری که از نظر اقتصادی اینقدر ورشکسته ست با شرایط طبیعی نباید بورسش اینقدر رونق داشته باشه مگر...

اینطوری درصد ضرر توش خیلی کمه درسته ؟ کاش یه راهنمای خوب پیدا بشه ادم با خیال راحت میرفت جلو خیلی د ...

عرض اولیه حتما سوده،صبر کنین چند وقت دیگه یه عرض اولیه ی خوب قراره سهامش رو بیارن تو بورس

البته مقداری که به هر کسی می رسه زیاد نبست ولی حتما پولتون از دوبرابر بیشتر میشه