2777
2789
علیزاده کجایییی دامادتون عروس شد😁

هستم

از خواهر تو هم به ما خیری نرسید☹☹

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی قائده ای داره قانونی داره میشه باخدا ارتباط برقرار کرد همیشه اما نمازو بخوای بخونی باید حتما ...

قانون از نظر هر کس متفاوته

من در حالت نشسته هم با خدا صحبت میکنم

اونی که باهاش ارتباط برقرار میکنم میدونه قبول کنه یا نه

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
عزیزم شما از مراجع بپرس وقتی مطمئن شدی به دیگران راهنمایی بده

عزیزعمته بااین لحنت

خودم پرسیدم ازآخوند.شمابروادای روشن فکرارودربیارک باکاشت ناخنولاک نمازمیخونن.امثال شماهاقرآنم ب تمسخرمیگیرین بحث کردن باشماهاواقعاعذابه محضه.

نرودمیخ آهنی درسنگ

قاتل امامم هیچوقت نخاست حقیقتوب کلش فرو کنه

پ ن:مخالفاریپ نکنن چون حوصله بحث ندارم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa745

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
هرچیزی قائده ای داره قانونی داره میشه باخدا ارتباط برقرار کرد همیشه اما نمازو بخوای بخونی باید حتما ...

دقیقا! یکی رو میشناختم تو خوابگاه پریود میشد بیشتر نماز میخوند بعد میگفت مگه میشه وقتی پاکم خدا دوسم داشته باشه وقتی نیستم نه 😰😰😰هر چی میگفتیم بابا خدا دوسد داره مرخصی داده قبول نمی کرد 

عزیزم گربه پاکه ولی اگه مثلا مویی ازش به لباس باشه نمیشه باهاش نماز خوند 

حق با شماس من اشتباه کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دقیقا! یکی رو میشناختم تو خوابگاه پریود میشد بیشتر نماز میخوند بعد میگفت مگه میشه وقتی پاکم خدا دوسم ...

😐😐😐

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

خالکوبی ایرادی نداره و مانع وضو نیست.اما گربه حیوان حرام گوشته و محل و لباس نمازگزار باید پاک باشه و موی گربه به لباس و محل نماز نریخته باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
🤣🤣🤣🤣چند وقت واستا شاید خودم گرفتمت🤣اگه عروس نشه

نه دیگه نمیتونم صبر کنم خواستگارم پشت درن😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
عزیزعمته بااین لحنت خودم پرسیدم ازآخوند.شمابروادای روشن فکرارودربیارک باکاشت ناخنولاک نمازمیخونن.ام ...

ببند. تو نمیخواد دیگران رو از دین زده کنی. شعور داشته باش. 

عمم هم عزیزمه تا چشت دراد  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

گربه رو کلا دوس ندارم.و نمیدونم .خالکوبی هم نمبدونم چون خوشم نمیاد.

اومدم بگم دلت با خدا باشه اینا بهانه است 

خدا دعوتت کرده نماز بخونی بهش نزدیک بشی .بخون با وجود تمام ایراد ها بخون .اون باید قبول کن نه من و یه سری ها که فتوا میدن

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
ببند. تو نمیخواد دیگران رو از دین زده کنی. شعور داشته باش.  عمم هم عزیزمه تا چشت دراد   & ...

اره شعورتو ازطرزحرف زدنت مشخصه چشت کف پاااام

گریه نکن حالا.بروباافکارمسمومت زندگیتوکن 🤣🤣🤣

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ن اصلا حتی ی تارموی گربه روی لباس نمازگزارباشه نمازب هیچوجه قبول نیست وباطل هست خالکوبی هم باعث می ...

خالکوبی و تتو که رنگ زیر پوسته و جرمی نداره،وضو درسته

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خالکوبی و تتو که رنگ زیر پوسته و جرمی نداره،وضو درسته

ازکی شنیدی پس چراب شوهرمن گفتن درست نیس مجبورب لیزرکرد؟اونم ازامام جمعه پرسیده بود