اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
هرچیزی قائده ای داره قانونی داره میشه باخدا ارتباط برقرار کرد همیشه اما نمازو بخوای بخونی باید حتما ...
دقیقا! یکی رو میشناختم تو خوابگاه پریود میشد بیشتر نماز میخوند بعد میگفت مگه میشه وقتی پاکم خدا دوسم داشته باشه وقتی نیستم نه 😰😰😰هر چی میگفتیم بابا خدا دوسد داره مرخصی داده قبول نمی کرد
عزیزم گربه پاکه ولی اگه مثلا مویی ازش به لباس باشه نمیشه باهاش نماز خوند
حق با شماس من اشتباه کردم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خالکوبی ایرادی نداره و مانع وضو نیست.اما گربه حیوان حرام گوشته و محل و لباس نمازگزار باید پاک باشه و موی گربه به لباس و محل نماز نریخته باشه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
ببند. تو نمیخواد دیگران رو از دین زده کنی. شعور داشته باش.
عمم هم عزیزمه تا چشت دراد
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
ن اصلا حتی ی تارموی گربه روی لباس نمازگزارباشه نمازب هیچوجه قبول نیست وباطل هست خالکوبی هم باعث می ...
خالکوبی و تتو که رنگ زیر پوسته و جرمی نداره،وضو درسته
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....