2777
2789

سلام عزیزان میخواستم بدونم نظرتون درباره رشته روانپزشکی برای یه خانم چیه؟ خودتون اگه خدای نکرده مشکل روحی داشته باشین پبش روانپزشک میرین؟کلا دیدتون به یه پزشک خانم که رشته روانپزشکی انتخاب کرده چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم عالیه الانم سطح فرهنگ جامعه بالا رفته  و مراجعه به روانپزشک به منزله دیوانه بودن نیست ا ...

ببخشید عزیزم،مریضایی که میبینن تاثیر بدی براشون نداشته؟منظورم اینه که درگیر مسائل و مشکلاتشون نمیشن؟

برای خانم ها که خیلی خوبه. مریض اورژانسی کمتر پیش میاد. تر و تمیزه ضمن اینکه خود آدم به خودشناسی میرسه، از دانشش میتونه در زندگی خودش هم استفاده کنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نه ولی فرزند پزشکم

خیلیی ممنون که نظر دادی عزیزم،راستش من خودم رشته داخلی خیلی دوست دارم ولی به دلیل شرایط کاریش و اورژانسایی که داره و اینکه بچه کوچیک دارم به روانپزشکی فکر میکنم اما اطرافیان پشیمونم میکنن😥

ببخشید عزیزم،مریضایی که میبینن تاثیر بدی براشون نداشته؟منظورم اینه که درگیر مسائل و مشکلاتشون نمیشن؟

نه هر روانپزشک یاد میگیره فاصله شخصی رو حفظ کنه

البته مادرم الان نزدیک هشتاد سال دارند و دیگه طبابت نمیکنند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خیلیی ممنون که نظر دادی عزیزم،راستش من خودم رشته داخلی خیلی دوست دارم ولی به دلیل شرایط کاریش و اورژ ...

بستگی داره چه جوری نگاه کنی. داخلی خیلی سخته اما خیلی گسترده هست، حتی پرستارای بخش داخلی هم خیلی باسوادن. از نظر درآمد هم قطعا در ایران میتونن بهتر از روانپزشک باشن..ولی خوب باید دید به سختیش می ارزه یا نه؟ تازه علاقه هم شرطه. خودم مادرم و اگر پزشک بودم هیچ وقت داخلی نمیخوندم اونم به خاطر بچم...ولی یکی ممکنه با وجود بچه براش مشکلی نباشه....اما قطعا من نمیتونم!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بستگی داره چه جوری نگاه کنی. داخلی خیلی سخته اما خیلی گسترده هست، حتی پرستارای بخش داخلی هم خیلی باس ...

منم نظرم همینه تا الانم خیلی برای دخترم کم گذاشتم 🙁دیگه نمیخوام بیشتر از این اذیت بشه

نه هر روانپزشک یاد میگیره فاصله شخصی رو حفظ کنه البته مادرم الان نزدیک هشتاد سال دارند و دیگه طبابت ...

خیلی ببخشید یه سوال دیگه دارم،مادرتون به اندازه کافی وقت برای شما داشت؟یعنی راضی هستین؟من یه دختر سه ساله دارم تا الانم حس میکنم براش مادر خوبی نبودم خیلی عذاب وجدان دارم از طرفی حس کمالگرایی بالایی دارم انگار نمیتونم خودمو راضی کنم عمومی بمونم🙁