2777
2789

سلام دوستان من صدقه میخوام بدم یا کفاره میخوام چند نفر که خیلی محتاجن حتی محتاج ۵ تومن ۱۰ تومن بفرستید چون دوست دارم به دست برسه حتی اگر کم چون در حد بضاعت خودم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم

اگه تهرانی خودت برو ببینش بعد براش بریز

فرزندم را نذرت میکنم یا امام حسین علیه السلام.📿 👐 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان👶، هی چرخ بزن در من و دل رابتکان🤰، این هم نفسی چه حس و حالی دارد، در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️❤️

عزیزم کفاره رو نمیتونی پولشو بدی حتما یا باید ارد یا نون بخری بدی یا حتی گندم کلی مواد نان باشه ن پولش

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘
عزیزم کفاره رو نمیتونی پولشو بدی حتما یا باید ارد یا نون بخری بدی یا حتی گندم کلی مواد نان باشه ن پو ...

سلام و من دانشجو هسم ی روستا بعد دانشگاه ما هس ی پیرزن هس خودش تنها تو ی خونه خرابه زندگی میکنه زندگیش با 10 تومن 20 تومن مردم میگذره خودم بعضی وقتا میرم پیشش واسش وسایل میخرم اگ دوس داشتی شماره میدم شمام کمک کن

عزیزم اون پیرزن ک میگم شماره حساب اینا نداره اگر اعتماد میکنین و دوس دارین بفریسین حساب خودم تا براش هر چیزی لازم داره بخرم و لطف کنید بگید چقدر هس ک با پول خودم اشتباه نشه