دخترم شیش سالشه از کوچیکی افسردگی داره و قرص بهش میدم تمام موهامون سفید شد تا شیش سالش شد چندساله نماز نمیخونم یکماه پیش شروع کردم نماز خوندن تا دو روز پیش، دخترم واقعا خستم کرد دادزدم به شوهرم گفتم چرا خدا دستم و نمی گیره چرا زجرم میده من دارم بخاطرش نماز می خونم چرا بچمو خوب نمیکنه؟حالا که اینطوره دیگه قهرم باهاش نماز نمیخونم تو تلگرام مدتیه تو گروه فاطمه زهرام ذکر میگیرم ختم دعای مجیر برداشتم هی صلوات میفرستم تا دیشب پاشدم نماز خوندم شوهرم خندید گفت آشتی کردی؟گفتم توکل به خدا صبحش دخترم پاشد گفت مامان دیشب خواب فرشته دیدم گفتم قیافه چطور بود گفت سفید سفید بود بال داشت تو سرش گل داشت،داشت برام لباس میبافت بهم گفت بیا عزیزم لباس و بپوش دوتا فرشته ها اومدن لباس برام پوشیدن بغلم کردن بهش گفتم عکس شو بکش یه جای پر گل کشیده بود با دوتا فرشته که گرفتنش رو دست قبلا می ترسید تنها تو اتاق بمونه امروز گفت برو مامان من نمیترسم رفتم مغازه و اومدم اصلا نترسید امروز اصلا اذیت نکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏