2777
2789

خانما بیبی چکم هاله انداخته... به نظره شما مثبته؟الان خودم که بیبی رو نگاه میکنم یدونه هاله داره

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منفیه

آخه خودم که بیبی رو نگاه میکنم انگار یدونه هاله داره

خیلی هم علائم دارم مثله کمر درد و اینا 

آخه خودم که بیبی رو نگاه میکنم انگار یدونه هاله داره خیلی هم علائم دارم مثله کمر درد و اینا 

میدونم وقتی خیلی دقت میکنی میبینی یه هاله داره...اون حتی قبل استفاده هم اون هاله هست...به علائمم زیاد نمیشه اعتماد کرد چون شبیه علائم پریودیه..حالا شما فردا صبح دوباره تست کن ببین پرنگ میشه یا همینطوریه

میدونم وقتی خیلی دقت میکنی میبینی یه هاله داره...اون حتی قبل استفاده هم اون هاله هست...به علائمم زیا ...

درسته باشه ممنونم

من دیدم هاله فردا بزن ببین پز رنگ تز میشه از من دو روز قبل پری اینطور بود

واقعا شمام دیدی؟؟؟خودم که دارم میبینم

من قبلاً ها که بیبی میزدم اگه منفی میشد کاملا سفید میشد ولی این هاله داره.ایشالا فردا صبح یدونه هم میزنم

دوست داشتی مثبت میبود یا منفی؟

خوب معلومه دوست دارم مثبت باشه ۲ساله و خورده ایه در انتظار بچه هستم😔😔😔😔😔

منم😢امشب یه بنده خدا گفت خواب دیدم بچه داری.. از اونوقت تاحالا گریم بند نمیاد

عزیزم درکت میکنم ایشالا خدا بزودی دامنتو سبز کنه و یه فرزند صالح و سالم بهت بده